סיכומישן....

או שאולי הלוגו הזה..

מה נראה לכם יותר? ואל תתייחסו ליופי שלהם כי אלה רק טיוטות.. אני עוד אשפר אותם לגמרי..

חזרתי רשמית לפורום..^^ נכון שזה מרגש? חחח

לא הרבה מכירים אותי בגלל שקודם [שנה שעברה] הייתי I Love L O R A L ולא טלטוליסטית... אז עכשיו אני טלטוליסטית, לכל מי שלא מכיר: שם: טל עיר: מודיעין כיתה: ט' ובכ"ז אני מכירה חלק, פשוט הצטרפו המוןןן חדשים, ואני ותיקה..מפסח..חחחח אולי אפילו לפני... סיכום שבועי: משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי מלא אנשים ממודיעין שלא ידעתי על קיומם, והם ממש חמודים חח.. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם אני מדוכאת בזמן האחרון.. [גאיה, אני כמעט יצאתי מזההה XD] שיר שלא הפסקת לשמוע: אמברלה קאבר של ונילה סקיי, ולא, לא הכרתי אותו פה..חח התחדשות השבוע: כלום.. תוכנית השבוע: חברים, משפ' סימפסון, סאות'פארק...כמו תמיד P: סרט השבוע: אמן האשליות...כן רק השבוע ראיתי, חחח..ומישהו לרוץ איתו שכל פעם אני בוכה בו מחדש...ולא בגלל הסרט.. בגלל איך שיובל המושלם מנגן..פאק הוא כזה מוכשר שזה כואב.. :'( ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו.. [עבודה בספרות..] דווקא ספר טוב.. מאכל השבוע: ספגטי בילוי השבוע: סרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סרט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ספיר...מקווה...נכון?!?! :mad: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אממ.."הכבשה שושנה, נורא התבלבלה..במקום לשיר מהמה היא שרה להלהלה..להלהלהלהלהלה להלהלהלהלהלה.." תמונת השבוע: בצד התוכניות שלי לשבוע הבא: סרט ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סרט P:

liavii

New member
D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: יש לי שביתה חלקיתD: ויום חמישישי לא למדתיXD משהו רע שקרה לך השבוע:הברזתי מבצפר ביום ראשון ומורה אחת הלשינה לאמא שלי>< שיר שלא הפסקת לשמוע:Darin - Why Does It Rain התחדשות השבוע: חולצות תוכנית השבוע:מונית הכסףXD סרט השבוע:מתחת 2007 סרט כל כך טוב ספר השבוע: ג'ין אייר מאכל השבוע:משו מאגניב שאמא שלי הכינה בילוי השבוע:באולניג,עיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הכנות לחג המעלות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ אין מישהו מסויים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "שיסמין תיפרד מאלדין ותפתח רגלים" XDDD תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ביצפר,הכנות לחג מעלות, יציאות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלהה:)

קאיה3

New member
סיכום..:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי עם ילדים שלא דיברתי שנתיים משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי עם 3 אנשים... שיר שלא הפסקת לשמוע:McFLY - The Heart Never Lies התחדשות השבוע: שומדבר..:( תוכנית השבוע: פטיטו...חח.. סרט השבוע:בית השעווה ספר השבוע: לא קוראת.. מאכל השבוע:במבה בילוי השבוע:קניון גבעתיים והפארק הלאומי..XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת של דין..=] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ברייאן ודוגאי...(אני רוצה לראות אותם כל יום..=]) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: התפוצצתי! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:אממ אני תמיד מתכננת רק בדקה ה-90.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!

just gaya

New member
סיכומישן

|לבמשהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי את וודי
,צילומים של "רק בישראל",חג המעלות
משהו רע שקרה לך השבוע:לא הצתלמתי עם וודי):
שיר שלא הפסקת לשמוע:bottels-the swellers
התחדשות השבוע:ipod,לק כחול...
תוכנית השבוע:הטופ מודל
סרט השבוע:-------------
ספר השבוע:הנעלמים
מאכל השבוע:סושי
בילוי השבוע:חג המעלות
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:טיול סוכותD::::::::
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:וודי:)
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:"חג המעלות...חג המעלות..את הלילה הזה תזכרו יותר מכללללל הלילות"....
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:טיול...ת"א,מבחנים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!!!!!!!!!!!!!!!11

just gaya

New member
יואו אני עמה...

עדיין לא סימתי אני די באמצע..אבל הוא כזה טוב!!!!!!

einatit4

New member
../images/Emo183.gifיו../images/Emo12.gif גם אני קוראת אותו עכשיו../images/Emo199.gif

helush716

New member
תקראו את כל הספרים של הרלן קובן../images/Emo214.gif

הוא סופר מעולה!

helush716

New member
גאיה ה-נכון לא היה לזה שאמרת שאת עמה../images/Emo67.gif

אלא לזה שהספר מעולה..

helush716

New member
דאמ חחח

רק עכשיו הבנתי שכתבתי מהמשתמש של חברה שלי חחחח ><

S p r i n g B

New member
ויפידו! סיכום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו כל מיני דברים
משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו ספציפי... שיר שלא הפסקת לשמוע: מכה אפורה - מוניקה סקס
התחדשות השבוע: משקפי שמש, תחתונים
גופיה וסווטשר של נייק.... תוכנית השבוע: לא כל כך ראיתי.... סרט השבוע: גם לא...
ספר השבוע: של טרי פראצ'ט מאכל השבוע: שלוקים
בילוי השבוע: אצל ידיד +פעולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ פעולה?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: --- ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: המדריכה כתבה לנו אס אמ אס שקראתי אותו מאוד מהר.... היא כתבה: "מקווה שהיה לכם לילה מלא חלומות (ר)טובים..." אני קראתי רטובים...
תמונת השבוע: גוט נו שיימ
התוכניות שלי לשבוע הבא: לא מתוכנן... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ת'אמת.... היה מצוין

למעלה