אתם אנשים יפיםםםם היה כיף ונחמד וחביב.. ויש תמונות.. ואני אעלה שיהיה לי כוח
A a d i 8 New member 13/10/06 #151 אתם אנשים יפיםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif היה כיף ונחמד וחביב.. ויש תמונות.. ואני אעלה שיהיה לי כוח
אתם אנשים יפיםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif היה כיף ונחמד וחביב.. ויש תמונות.. ואני אעלה שיהיה לי כוח
A ashkelonis brother New member 13/10/06 #147 היה טוב וטוב שהיה!!! *מרגיש כמו זקן בן 80* אווווווו הרבה זמן לא ראיתי אותכם... (אולי לטובה? ) היה סבבבבה אנשים חמודים כרגיל... נתראה בשמחות אני מקוווה ... ומי ייתן ואני אוכל לברוח מהעבודה גם למפגש הבא!
היה טוב וטוב שהיה!!! *מרגיש כמו זקן בן 80* אווווווו הרבה זמן לא ראיתי אותכם... (אולי לטובה? ) היה סבבבבה אנשים חמודים כרגיל... נתראה בשמחות אני מקוווה ... ומי ייתן ואני אוכל לברוח מהעבודה גם למפגש הבא!
א אסססס New member 13/10/06 #155 היהיהי היו עוד המוני תמונות! רון שימי ת'תמונות! וכל מי שצילם... בא לי
A a d i 8 New member 14/10/06 #189 אני לא עצלנית!../images/Emo11.gif הייתה לי בעיה עם העלת תמונות....
A a d i 8 New member 14/10/06 #191 ../images/Emo12.gif אין לי מושג מה זה...בטח מישהו גנב לי את המצלמה וצילם