תגידי להם חוץ מזה...הגיע הזמן שתקלטי ותביני אני לא אימו!#$!#%$^
א אסססס New member 14/10/06 #231 תגידי להם ../images/Emo7.gif חוץ מזה...הגיע הזמן שתקלטי ותביני אני לא אימו!#$!#%$^
מ מרת מאיה New member 14/10/06 #226 חה! יש לי כזה פרצוף של ילדת וראייטי חוץמזה ליל, אני לא מעשנת! P: [טוב, קצת ] [אבל זה לא מה שאמרתי לה! P:]
חה! יש לי כזה פרצוף של ילדת וראייטי חוץמזה ליל, אני לא מעשנת! P: [טוב, קצת ] [אבל זה לא מה שאמרתי לה! P:]
K keeeren New member 15/10/06 #238 איך אחרונה? איפה כל התמונות שהצטלמתי עם אנשים? זה היה אצל עדי אם אני לא טועה.. אוף..
K keeeren New member 15/10/06 #244 אההההה טוב.. חשבתי הן נעלמו.. עד שאני שזופה, זה קורה רק פעם בחיים נראה לך שאני לא אדאג?
ס ססילייה New member 15/10/06 #246 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif למען האמת לא ראיתי שהשתזפת OO:: יאללה רון. תמונות -___-
T Tin Doll New member 14/10/06 #223 היה אחלה מפגש שמחתי לראות אתכם, באמת.. וההופעה של אינפקציה אח"כ באה לי כ"כ בטוב
K keeeren New member 15/10/06 #239 אוי חמודים שלי זה לא היה המפגש המוצלח ביותר שהיה לי אבל היה בכל זאת ממש נחמד לראות את כולכם.. לוס התגעגעתי אלייך כל כך!! חזי אהוביייייייי.... מקווה שפעם הבאה יהיו יותר אנשים.. ולאן לעזאזל כל התמונות שלי נעלמו? אני צריכה הוכחה לשיזוף שלי!!
אוי חמודים שלי זה לא היה המפגש המוצלח ביותר שהיה לי אבל היה בכל זאת ממש נחמד לראות את כולכם.. לוס התגעגעתי אלייך כל כך!! חזי אהוביייייייי.... מקווה שפעם הבאה יהיו יותר אנשים.. ולאן לעזאזל כל התמונות שלי נעלמו? אני צריכה הוכחה לשיזוף שלי!!