בהחלט גורה DD:
S Sweet berries New member 13/10/06 #84 ../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif, סאפה חשבתי שאני היחידה שמשתמשת בתואר הזהD:
מ מרת מאיה New member 13/10/06 #76 חוח. המפגש היה טוב ובמקום. היה מוצלח צילמתי כמה תמונות, כשעוד הייתי במצב להחזיק את המצלמה >< אני אשים עוד מעט.
חוח. המפגש היה טוב ובמקום. היה מוצלח צילמתי כמה תמונות, כשעוד הייתי במצב להחזיק את המצלמה >< אני אשים עוד מעט.
L liloosh tt New member 13/10/06 #92 אתם!../images/Emo24.gif אז נכון, אני לא כותבת פה היה תענוג להכיר כמה מכם על הגג, אני לא ממש זוכרת שמות... הייתם אחלה! רז וליל שלי! אני אוהבת אותכם וסתם להראות את אהבתי לליל שלי... תמונה
אתם!../images/Emo24.gif אז נכון, אני לא כותבת פה היה תענוג להכיר כמה מכם על הגג, אני לא ממש זוכרת שמות... הייתם אחלה! רז וליל שלי! אני אוהבת אותכם וסתם להראות את אהבתי לליל שלי... תמונה
L liloosh tt New member 15/10/06 #234 ../images/Emo23.gif חחחחחחחחחח תמונת טרול. יפה אחת! אוהבת אותך הכי בעולם.
A AvtipuS New member 13/10/06 #105 לילוש ../images/Emo99.gif היה כיף לפגוש אותך אנחנו צריכים להיפגש יותר :- ואל תשכחי בזכות מי הכרת את ליל כן?
לילוש ../images/Emo99.gif היה כיף לפגוש אותך אנחנו צריכים להיפגש יותר :- ואל תשכחי בזכות מי הכרת את ליל כן?
L liloosh tt New member 15/10/06 #237 היי זוו את מהרכבת! חחחחחח כןכן, נכון צליל! יו, דברי איתי [email protected] חמודה אחת.