סיכונים מקצועיים

siv30

New member
סיכונים מקצועיים

מורן איזנשטיין יוצאת במלחמה שערה כנגד צילומי עירום מפוברקים (לטענתה) שהופצו ברשת. כידוע מורן, מתלבשת כאישה חסודה וצנועה, שומרת על חזות של כוכבנית מכובדת ואינה מופיעה בעירום. לשיפוטכם תמונת מקור באירוע לפני חודש בערב התרמה למען איידס בו תרמה המובילה החברתית ריקוד. בקישור הבא http://www.fnet.co.il/news/index.asp?id=144

missB

New member
סיוון אני מתפלאת עלייך

לכל אשה יש הזכות להציב גבולות במקום בו היא רואה לנכון לא? זה שמורן אייזנשטיין מתלבשת באופן חושפני לא אומר שהיא חייבת להסכים להפצת תמונות עירום שלה (מפוברקות או אמיתיות). מותר לה לקבוע את הגבול שלה. כך שלדעתי זכותה להיאבק, אם היא מרגישה שזה פוגע בה.

siv30

New member
בוודאי ששמורה לה הזכות

אבל באמת מיס B כאשר את רואה את התמונה ואת אופן הלבוש שלה, זה לא מעורר בך תהיות על "זאב, זאב". הרי לא היה צריך לעשות שם הרבה כדי שהתמונה תהיה תמונת עירום...

shandy

New member
מורן צודקת

הגוף שלה והמפורסתמות הוא חלק מכישוריה העיקרים לקבלת שכר. ככל שתרד נמוך יותר תקבל שכר גבוה יותר. ברגע שמפרסמים תמונות שלה בחינם היא תישאר ללא מקורות מחיה את רוצה שתחיה מאבטחת הכנסה?

שש שבע

New member
מי שמתלבשת ככה מיס בי,

לא יכולה לטעון לצניעות, הלבוש שלה זה כמעט עירום, לו אני השופטת, אני חושבת שהייתי צוחקת לה בפרצוף,

יונית א

New member
טוב שלא את השופטת.

שופטים , אמורים לשפוט על פי החוק. חוק. עובדות. לא דיעה אישית או פרדיגמה כלשהי.

../images/Emo45.gif

וכן, כבר שמענו רבות בעבר דעה, לפיה מותר לפגוע באישה שמתלבשת פרובוקטיבי.

שש שבע

New member
לא צריך לפגוע, אבל אין לה הרבה

מה להתלונן האשמה בה 50 אחוז לפחות.

יונית א

New member
עובדות ,לא תזה ותפיסת עולם.

נניח שהנתונים הם שהתמונות הן זיוף של תמונות עירום שלה, והיא מעולם לא הצלמה בעירום אלא בתלבושותיה החושפניות . נניח שאותו צלם מוכשר, מאד מוכשר כי הוא מפרסם לצידן של תמונות אלו גם תמונות עירום מזוייפות של נניח חני נחמיאס. האם העבירה אינה אותה עבירה? מצאי את ההבדלים בבקשה. אגב, האם הנאנסת אשמה ב33% מהאחריות לאונס שעברה כי לבשה צמוד או קצר?

שש שבע

New member
את יודעת מה? אני חושבת שכן

נשים לבושות חושפני, מזמינות עליהן הטרדות מיניות ועוד, ביודעים ולא ביודעין, יש כאלה שרק רוצות לגרות את הגבר ולא מבינות עד כמה ואיך הראש שלו עובד, ומוצאות את עצמן במציאות שלא חשבו עליה ולא רצו אותה, אבל למרבה הצער כן הזמינו אותה. אני לא אומרת שלבוש חושפני מתיר אונס, אבל לא דומה אישה הלבושה מכוסה לאחת שלבושה מכנסון וגופית בטן.

יונית א

New member
האונס אישה במכנסון

דינו 5 שנות מאסר , עם אפשרות לקיצור בשל התנהגות טובה. האונס אישה בשמלה ארוכת שרוולים, דינו 10 שנות מאסר עם אפשרות לקיצור. האונס דוגמנית ,דינו שנת מאסר אחת, האונס דוגמנית עירום דינו חצי שנה האונס זונה דינו ... ממחר אני לובשת רק חצאיות מעבר לקרסול, זורקת את הגופיות, שמה בצד את המיני ואולי בכלל כדאי ללבוש רעלה שחלילה לא יתקוף אותו יצרו? כי אחרת- הרי אני אחראית ואשמה להטרדה כנגדי.

דוסטו

New member
ואל תשכחי את תחתוני הבוקסר ../images/Emo8.gif

וחגורת הצניעות (אני מוכן לשמור לך על המפתח
). כי מי שהולכת עם חוטיני או בלי תחתונים היא סמרטוט אדום לפני גברים (במיוחד אם הם צמחו במדשאה של 67).

שוב, טוב שמערכת המשפט חושבת

בצורה אחרת. לפני כשנתיים פרצו לי לרכב. אם החשיבה השוביניסטית שהצגת הייתה תקפה בכל המישורים, השוטרים היו צפויים לזלזל בתלונה שלי. בסך הכל, אני די אשמה שקניתי אוטו חדש ויפה בשיא המיתון, וראו לי את הרדיו טייפ מהחלון... למה לפתות גנבים?

דוסטו

New member
67 - מאיזה עולם אפל ופרימיטיבי צמחת

50% אשמה יש לבחורה שלבושה בצורה שלך ולכל מיני גברים מזילי ריר נראית פרובוקטיבית? בחורה לא אשמה בכלום! את יכולה להגיד שהיא לבושה בחוסר טעם. את יכולה להגיד שהיא לא לבושה. אבל - מי שלא יכול להתאפק כשהוא רואה בחורה בחוטיני שישים פלומבה על הז'.

שש שבע

New member
אני יכולה להגיד מה שאני רוצה

ואישה שלבושה ככה, מוכרת את עצמה ככה, דרך הגוף. נקודה! ומי שבא מעולם פרימיטיבי זה היא, פעם הלכו לגמרי ערומים, אז עוד לא היתה בינה, וכשהתלבשו זה היה אחרי שנכנסה הבינה לאדם, ואם יש לגברת קצת שכל והיא מתלבשת ככה, זה לא בגלל חוסר טעם, אלא בשביל למכור את עצמה. ו....כן לדעתי אין לה על מה להתלונן עם מה שעשו מהתמונות שלה, היא לא היתה רחוקה מזה.

בואי נעשה קצת סדר:

נדמה לי שיש פה קצת בילבול בפורום. בואי נעשה קצת סדר, טוב?? - אז ככה: על פי חוק לאישה יש זכות להתלבש כשהיא מכוסה יותר או פחות, ולאף אחד אין זכות להציק/ להטריד ובטח שלא לגעת בלי שהוזמן לכך מפורשות. גופו של פרט זה או אחר (אישה או גבר) ברשותו בלבד. עד כאן מסכימים? או קיי, נעבור לשלב ב': בינוני הוא פר הגדרה גדול או קטן?? תסכימי איתי שהתשובה לשאלה הבלתי אפשרית הזו היא שהכל יחסי. תלוי יחסית לְמָה. כלומר - החושפניות היא יחסית. תסכימי איתי שאישה שלובשת גופייה ומיני לבושה יותר מאישה משבט המסאי באפריקה, נכון? עד כאן מסכימים? או קיי, נעבור לשלב ג': את טוענת שאישה שחושפת "מוכרת" את עצמה.. "מזמינה" את זה. יש לפחות עוד אי אילו גברים כמו דוסטו שלא יעשו לה דבר ויתאפקו, נכון? - כי אחרת כל הגברים היו מציקים לה, לא? אז.. מה שאת יכולה לטעון, יקירתי - זה שיש גברים שאינם מסוגלים להתאפק, כשהם רואים אישה לבושה בפחות ממה שהם רגילים לראות. שכשמשהו מגרה אותם - הם מגיבים בפעולה. כשמישהו לוחץ להם על הכפתור הם אונסים. אני מסכימה עם זה. אבבבבבבבבבבבל - גברים אלו הם עבריינים על פי החוק. מה שאת מציעה זה לחיות כאילו כווווולם עבריינים. ולנהל את חיינו על פי העבריינים הללו. (אגב, יש גברים שאפילו מתגרים רק למראה.. אישה ברחוב, אפילו היא מכוסה. אז לא תלכי ברחוב?? ויש גברים שמתגרים כשהם רואים פנים יפות. אז?! - תתחילי ללכת ברעלה??)

למעלה