Night line
New member
../images/Emo41.gifיפה יפה, אבל...
איך תסבירי שאותה לביאה היא זו שצריכה לסבול בסקס כי ברגע שהוא יצא ממנה כאב היא תרגיש בכאב לא קטן את ה"קוצים" שיש לו על הזין? כתבת יפה מאוד, יש לך טענות טובות, אבל מישהו מכם חשב פעם שאולי זאת לא שאלה של עליוניות בכלל?
(תניחו בצד את החזויות השונות לרגע) בלי לערב מושגי ביולוגיה וגנטיקה, לדעתי העניין הוא הבדלים בתכונות מולדות. אני מדברת אמנם על קמצוץ של תכונות שיש לגברים אבל אין לנשים, או שיש להם קמצוץ יותר מאיתנו. אני מתכוונת לתכונת (שאני עדיין לא בטוחה איך להגדיר) קהל. אני מנסה להגיד (ומתקשה בזה), שגברים נוטים להתחבר יותר, לשתף פעולה יותר ולהסחף יותר. בצורה כזאת אם גבר אחד מתחיל במנהג או באמרה כלשהי, איכשהו היא תושתת בגברים האחרים... ונשים מן הצד השני, נוטות פחות ללכת עם זרם שהן לא בטוחות בו, או לא רואות אותו (כבר אמרתי "קמצוץ", אני לא בטוחה שכל העניין הזה הוא גדול ונראה לעין), ורובן פועלות לבד בדרכים אישיות.
עכשיו נרים את הבדלי החזות והתכונות הפיסיות: אם אני אפילו קצת צודקת- וזו לא שאלה של עליוניות, אז נסתכל על זה בתור גיוון מרענן ונחמד. ואז גם אם תגידיו שגברים יותר חזקים, כל בת פה בקלות תמצא תכונה פיסית אחרת שלנו יש ולכם אין. בכל מקרה היותכם חזקים יותר לא יהיה גורם חשוב כי מי אמר שאנחנו מודדים עליוניות לפי חוזק? (מה עם מבחינתי עליוניות זה היכולת להגיע לאורגזמות מרובות ורצופות?)
איך תסבירי שאותה לביאה היא זו שצריכה לסבול בסקס כי ברגע שהוא יצא ממנה כאב היא תרגיש בכאב לא קטן את ה"קוצים" שיש לו על הזין? כתבת יפה מאוד, יש לך טענות טובות, אבל מישהו מכם חשב פעם שאולי זאת לא שאלה של עליוניות בכלל?