סימנים שאתה מכור לפינק פלויד

The Eraser

New member
עוד כמה.. 2 ליתר דיוק

שאתה שוקל ברצינות הוספת סעיף עונש מוות למי שמפריע למישהו באמצע האינטרו של אקוז לחוק העונשין בישראל. שאתה יכול לשוות שעה וחצי על הגיטרה להוציא איזה ליק קטנטן של גילמור. אז כמובן לזרוק את הגיטרה בעצבים שאתה כולך אדום ומזיע ומקלל את גילמור.

The Walrus

New member
מוסיף לשני

שאתה יכול לשבת שעות ולנגן אותו סולו של גילמור שוב ושוב, למרות שאתה כבר יודע אותו מעולה, וממש ממש להתעצבן כי "אני לא עושה את זה עם מספיק feel!" (קרה לי עם הסולו בסוף on an island... איזה מתיחות יש לו, לגילמור הזה).

נהיית לי יד של אלי האנה

בגלל שאני מנגן את הסולואים של גילמור על אקוסטית. צריך יד רצינית בשביל לעשות כאלו מתיחות בגיטרה אקוסטית.

holo

New member
טוב נו, אני אצטרף גם:

שתמיד אחרי תקופת התאהבות בלהקה חדשה, אתה פתאום תתגעגע ותאהב את פינק פלויד עוד יותר כי תיזכר שוב כמה הם אדירים... שכשאתה קולט מישהו ששר/מנגן פינק פלויד, אתה מת לדעת אם הוא מכיר את הלהקה לעומק... שאתה יכול לראות אחרי הרבה זמן את הDVD של פומפיי ואתה עדין מתרגש כמו בפעם הראשונה... (נכון גם לכל אלבום אחר)

שלום חן

New member
שאתה נוסע...

להופעה של שליחי הבלוז בבאר שבע ואתה צריך באותו לילה להגיע לנתב"ג ב- 4:00 לפנות בוקר כדי לטוס לחו"ל וההופעה בכלל נגמרה ב- 2:30 ויוצא טיפה מאוכזב, נו באמת מה חשבתה שהם פינק פלויד שינגנו בצורה דומה ומושלמת .

למעלה