סימנים שאתה מכור לפינק פלויד

אין קשר לבגרות

יש אין ספור אנשים בוגרים שמחזיקים בדעות דמות. (ולאו דווקא רק דתיים) להפך, לדעתי אין שום סיבה שילד (זאת אומרת - יצור לא בוגר) יחשוב שהומוסקסואליות היא סטייה מינית, אלא אם כן מישהו טרח להרוס אותו לפני כן.

FunkyMonk

New member
אבל אתה שוכח

שכיום האנשים המבוגרים שמחזיקים בדעות קדומות כאלו, הם לא מהדור שלנו. אנחנו חיים בדור בו הומוסקסואליות הוא דבר שבשגרה ואין צורך להחביא את זה. היום זו נורמה לתמוך או לפחות לקבל את הנטיות המיניות של האנשים השונים. בגלל זה אני מאמין שכל אדם, שהוא ליברל חילוני, או גדל בסביבה כזו - יקבל את ההומוסקסואליות.

זה תלוי בנסיון חיים

אנשים רבים גדלו בסביבה הומופובית. ככל שאנשים נחשפים לגייז בסביבה שלהם, כך הם יהיו פחות הומופובים. זו נוסחה די פשוטה.

Silvernaor

New member
אני ממש לא הומופוב

אני מכיר אישית הומואים ולסביות ואני מסתדר איתם מעולה, זה לא סותר.

Silvernaor

New member
אז הבעיה היא בניסוח שלי סליחה

התכוונתי שאני עדיין רואה את זה כמשהו חריג, לא מקובל, לא כדרך הטבע.

שלושה ביטויים שגויים

"לא מקובל" - זה תלוי תרבות. זה יכול להיות מקובל, אם החברה תראה זאת כך. "שלא כדרך הטבע" - כל דבר שאנשים עושים הוא טבעי. אם הייתי רואה אדם מעופף, הייתי אומרת שזה "לא טבעי". "חריג" - עבור מי? רק אם מסתכלים על זה מנקודת מבט הטרוסקסואלית. ומי אמר שזו חייבת להיות נקודת המבט היחידה, או הדומיננטית? זה כמו לומר שמישהו בעל צבע עור שחור, החי בחברה שרובה לבנה, או יהודי בחברה נוצרית, או נכה בחברה לא-נכה הוא "חריג", "לא מקובל" ו"שלא כדרך הטבע". השתייכות למיעוט סטטיסטי לא מחייבת יחס שלילי. אם באמת יש לך ידידים שהם גייז, דבר אתם. שאל אותם איך הם רואים את זה. אני בטוחה שתלמד ממה שיש להם לומר.

meytar

New member
../images/Emo45.gifבדיוק המילים הנכונות.

ואם כבר בהגדרות עסקינן, מעניינת אותי מהי ההגדרה שלך ל"סטייה"?

המונח הזה איננו בשימוש עוד

ישנן הפרעות נפשיות שונות, המזוהות קלינית ע"י תסמינים ברורים, אבל גם הקהיליה הפסיכיאטרית לא עוסקת עוד ב"סטיות".

Silvernaor

New member
עזוב את הויכוח

אני גם בא מנקודת מבט מסורתית, זאת הבעיה שלי ויהיה קשה לשכנע אותי אחרת. אישית אין לי בעיה עם הומואים, באמת.

אין לך בעיה איתם, אתה רק חושב שהם סוטים חולים

אני לא רוצה לחשוב מה אתה חושב על מישהו שכן יש לך בעיה איתו.

eliavtu

New member
..........

- אם אתה יודע מה קרה ב- 22/6 - אם כל פעם שאתה רואה ילדה בשם אמילי אתה מתחיל לשיר - אם אטום עושה לך אסוסאציה חיובית -אם כשיש קליפ של הזמרת פינק, אתה לא מעביר מיד, בתקווה שהם שכחו את הפלויד - אם אתה יודע לנגן את השירים בעזרת טנהנהנה - אם אתה הכי מאושר בעולם שמחמיאים לך על החולצה של הפלויד - אם אתה מכיר מישהו שמכיר את הפלויד, אתם מיד נעשים החברים הכי טובים -אם אתה כותב- "סימנים שאתה מכור לפינק פלויד"

Anuerysm

New member
חח יש לי מישהי בבית ספר בשם אנג'י

וכשאני רואה אותה אני כל הזמן שר לה את השיר

למעלה