צריך להיות כיף אבל נחשו מה? תפוז עוצרים אותי!!! שיפסיקו!! איטיים.
D dragonit12 New member 14/1/07 #10 לי הם נתקעים!! גרר תפוזבל!! אני שונאת את תפוז! הוא תמיד אוהב לעצור ושזה יהיה איטי מדיי! מה קשה לו שאנחנו רושמים פה בסינגלס?! שאנחנו מגיבים מלאאאא?! גרררר!! אני בעד ללכת לתפוז ולהראות לו מזה! שהוא יפחד כבר ואז זה לא יהיה איטי ויתקע יותר! יהיה בסדר מקווה שיסתדר לך. .
לי הם נתקעים!! גרר תפוזבל!! אני שונאת את תפוז! הוא תמיד אוהב לעצור ושזה יהיה איטי מדיי! מה קשה לו שאנחנו רושמים פה בסינגלס?! שאנחנו מגיבים מלאאאא?! גרררר!! אני בעד ללכת לתפוז ולהראות לו מזה! שהוא יפחד כבר ואז זה לא יהיה איטי ויתקע יותר! יהיה בסדר מקווה שיסתדר לך. .
I Inbar789 New member 14/1/07 #8 אני../images/Emo103.gif אוהבת אותך מאוד מקווה שתפוז לא ייתקעו. הם עושים לי יותר מדי בעיות היום << האזנה מצויינת ^^
אני../images/Emo103.gif אוהבת אותך מאוד מקווה שתפוז לא ייתקעו. הם עושים לי יותר מדי בעיות היום << האזנה מצויינת ^^
M meshugait New member 14/1/07 #6 ווואי מאין לך לדעת את כל זה?../images/Emo12.gif כל הכבוד סינגלס שמח! השבוע אני כאן!(חוץ ממחר) הנה צ'מי
ווואי מאין לך לדעת את כל זה?../images/Emo12.gif כל הכבוד סינגלס שמח! השבוע אני כאן!(חוץ ממחר) הנה צ'מי
R Rachel47 New member 14/1/07 #18 חחחחח מפרגנננת../images/Emo15.gif יום חדש נפלא באמת קשה להתחמק מהשיר הזה (מי רוצה בכלל ) חחח "יש קטע כזה שבגלגל"צ שומעים אותו שיר הרבה..שמתם לזה " מטורפת
חחחחח מפרגנננת../images/Emo15.gif יום חדש נפלא באמת קשה להתחמק מהשיר הזה (מי רוצה בכלל ) חחח "יש קטע כזה שבגלגל"צ שומעים אותו שיר הרבה..שמתם לזה " מטורפת
L limors2 Active member 14/1/07 #27 סמויה? מפתאום סמויה?../images/Emo11.gif רציתי לשים לינק אבל תפוזונע לא מרשים לי משומה