סינגלסטטיסטיקה

limors2

Active member
המסור../images/Emo99.gifעוגיות../images/Emo99.gifאגב עוגיות

אתמול התעצבתי כי הייתה הופעה שלהם בבארבי בת"א שממש רציתי ללכת אליה ולא יכולתי, והיום הייתי באתר שלהם והסתכלתי על ההופעות לראות אם משהו השתנה וראיתי שב17.2 יש הופעה שלהם בי-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tkuihehr

New member
במיוחד בשבילך

עד ה17.2, יש עוד יותר מחודש, מה תעשי עד אז? משהו כמו 5 הופעות?

tkuihehr

New member
אני היחיד שלא מתחבר?

לא אהבתי גם את הקודם, וכמה שזה קשה להיות לבד, אני כנראה לא אוהב את אוונסנס, בניגוד לשאר העולם... |אל-תסכלו-אותי|

Rachel47

New member
תסקלו../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

וזה בסדר מבחינתי שאתה לא אוהב..יש כאלה שלא מתחברים אתה לא היחיד אני מכירה עוד כמה

yhaa hi

New member
לא סוקלים!

אני לפחות
ורק בגלל שאתה לא סקלת אותי בגלל שאקירה

redgirl2

New member
שלוםםםםםםםם לכולםםם ../images/Emo9.gif

מה שלומכם?!!? איך עבר היום!?

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שלום למרגיעה הלאומית!

(התכוונתי לשלוח לפרטי
) אינלי מושג איך היה..יצאתי בהרגשה של לא לכאן ולא לכאן הם היו ממש ממש ממש חמודים והיה צחוקים וזה.. אבל יצאתי ואחרי כמה דקות פתאום נזכרתי שלא דיברתי על אחריות ועוד כמה דברים! הם לא שאלו כמו בראיון הראשון ולא הזכירו כלום מהשאלון..הוא סתם היה מונח על השולחן.. ואממ שאלו כלמיני שאלות מוזרות ועניתי בסדר אני חושבת.. ועכשיו לחכות חודש!! אמאלה!!
בכל מקרה רציתי להגיד תודה ענקיתתתתתתתת על כל התמיכה אין כמוך

Rachel47

New member
אני המרגיעה הלאומית../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

בינתיים אני מצליחה רק סתם להטריד ולהדאיג אנשים אבל תכלס בדברים כאלה..שאני כבר עברתי אז כן אני טובה בלהרגיע
לא לכאן ולא לכאן זה בסדר את יוצאת משם בהרגשה של "מהה לעזאאזל הללך שםם
" כן הם ממש ממש חמודים ולא מלחיצים אולי הם לא הרגישו צורך לשאול אותך על השאלון אצלי השאלה היחידה שהם שאלו על השאלון הייתה בגלל שאני נגעתי איכשהו בנושא והם זכרו שכתבתי על זה בשאלון אז הם שאלו.. ותמייייד יוצאים משם עם הרגשה של "לא דיברתי על זה ועל זה" אבל בסופו של דבר הכל צריך להיות מאוד טבעי כזה אסור לכפות נושאים כדי להוכיח את עצמך אם הם היו רוצים לשאול אותך על אחריות וכל השטויות האחרות היו שואלים ל אחת זה אינדיבידואלי, איך שמתקדמת השיחה שמחה שנהנית ומחזיקה לך אצבעות
יאללה החודש עובר מהר ותזכרי..שגם אם לא..כלל צה"לי זה גם טוב..לפעמים אפילו יותר טוב מה גם שאת במיונים מוקדמים אם אני מחשבת נכון ככה שאולי יהיו עוד תפקידים בקיצור אל תחשבי על זה יותר מדי זה מה שהעביר לי את החודש הזה

redgirl2

New member
ברור שאת המרגיעה הלאומית!!!

לא ידעתי למה אני באה בכלל והרגעת אותי!!! כן אני מניחה שזה היה בגלל זה..לפי מה שדיברנו הבנות בחוץ כל אחת נשאלה שאלות אחרות.. וכן יצאתי בהרגשה של מה לעזאזל זה היה!?
העיקר שזה עבר..וכן אני לא אחשוב על זה החודש..כמה זמן לקח עד שקיבלת תשובה? (הבנתי שלפעמים זה פחות מחודש) נקווה שיהיה טוב..וכן הגיוס שלי נכון לעכשיו 16.7.07 אז יש לי אפשרות לעוד סבב מיונים אחד (במרץ אם אני לא טועה) יהיה טוב אני אחשוב אופטימי
יש לך מושג כמה בנות עוברות בכל יום כזה?! ונכון שהם מחליטים 10 דקות אחרי שאת יוצאת אם עברת או לא!? ככה זה נראה לי מהצד
בכל אופן, שוב תודה

Rachel47

New member
תכלס הם די יודעים אם../images/Emo15.gif

התקבלת כשאת עדיין שם לכל אחד יש את הדעה שלו אבל הם טובים בזה בלזהות מי מתאים ככה שהם רואים את זה ישר זה ממש מעצבן שלוקח חודש לקבל תשובות על משו שהם יכולים להגיד לך באותו רגע אין לי שמץ של מושג כמה בנות עוברות אבל יש מכסה בכל קורס יש מקום ל50 איש אאל"ט (וכולן בנות..בנים זה בד"כ בין 3ל-7) אבל אם יש להם יותר מדי אז מכניסים אותן כבר לקורס הבא והקורס שאחרי יש 4 קורסים יולי נובמבר ינואר אפריל ואת זה אני חושבת שמחלקים אקראית כבר אני ממש לא יודעת

redgirl2

New member
ממש ממש בא לי לעבור!!

אני מקווה שכן כי זה ממש מסקרן אותי כל הקטע של הקורס וזה!! אני ממש ממש מקווה שכן..וזה באמת דפוק שמושכים את זה חודש.. טוב שיהיה העיקר שיעבור מהר ויהיו תוצאות
מה שבטוח את תהיי בין הראשונים לדעת!!!
אין כמוך! באמת!
ואני מניחה שהחלוקה הולכת לפי התאריכי גיוס הנוכחיים בגלל התאריך לידה לא?!.. זתומרת שאם אני כרגע מיועדת ליולי אז יש מצב שאם אני מתקבלת אני אהיה בקורס של יולי לא?!

Rachel47

New member
את מדברת פה עם 2 דורות../images/Emo15.gif

אני כבר ממויינת והיא הייתה בשלב השני היום
אהה רדגירל.. את יודעת גם אם לא התקקבלת עדיין..יש לך נתונים לזה
את מוזמנת לנפח את החזה בגאווה

למעלה