אני פה!!!!!!!!!!!!!! שלום כולם!
R RJlake New member 22/8/06 #52 יפה?../images/Emo122.gif זה שיר מטומטם../images/Emo10.gif למרות שח"ח על כך שהיא מצאה גם שם משפחה הפעם ולא הסתפקה רק בשם פרטי
יפה?../images/Emo122.gif זה שיר מטומטם../images/Emo10.gif למרות שח"ח על כך שהיא מצאה גם שם משפחה הפעם ולא הסתפקה רק בשם פרטי
L limors2 Active member 22/8/06 #17 אסף,עוד כמה הערות כאלה על הגב../images/Emo54.gif של ג'סטין, ולומשנה כמה פעמים תגיד ש"זה הוא אמר"- אפחד לא יאמין לך
אסף,עוד כמה הערות כאלה על הגב../images/Emo54.gif של ג'סטין, ולומשנה כמה פעמים תגיד ש"זה הוא אמר"- אפחד לא יאמין לך
ח חולה על אסף צרנילס New member 22/8/06 #21 ד"א הדר מרקס. אני מתנצלת אבל היא לא הסכימה לגלות לי כמה דברים אז היא נשארה כלואה אצלי. מתנצלת, מקווה שעד מחר היא תישבר ומחר היא כבר תחזור למרות שזה נחמד עם אסף.
ד"א הדר מרקס. אני מתנצלת אבל היא לא הסכימה לגלות לי כמה דברים אז היא נשארה כלואה אצלי. מתנצלת, מקווה שעד מחר היא תישבר ומחר היא כבר תחזור למרות שזה נחמד עם אסף.
T tkuihehr New member 22/8/06 #26 לי לא לא יודע, לא אוהב אותו כל כך, אבל אם ישימו שמעון השכן, אני מוכן לקבל גם את אריק ברמן...
T tkuihehr New member 22/8/06 #29 אוקיי, למה הכותרת הזו שוב? מה מיוחד בזה? רק אני לא מבין? סינגלס 06 האזנה נעימה
T tkuihehr New member 22/8/06 #34 אסף הצליח להגיד את השם יפה מסתבר שלכל השדרנים היתה בעייה להגיד את זה