לכולם חוץ מפריצקר מעניין מה יקרה כשהחדש שלהם יצא לפלייליסט
L limors2 Active member 22/8/06 #39 לכולם חוץ מפריצקר../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif מעניין מה יקרה כשהחדש שלהם יצא לפלייליסט
ג גינגימניה New member 22/8/06 #40 בא לי לאכול ../images/Emo10.gif למרות שאכלתי בשבע וחצי תמיד סינגלס גורמת לי לרצות לאכול
A a b u y a New member 22/8/06 #43 דודה שלי הביאה לי קודם מין קורסונים כאלה...וזה היה מאוד טעים תכיני ספגטי ברוטב פטריות...זה מעולה
T tkuihehr New member 22/8/06 #44 "כל ההופעות במקום שיש בהם מזגן" אז שווה לבוא לראות יפה אסף, פגעת בול טוב, אני יצאתי, סליחה על הגיחה המאוד מאוד קצרה, יש לי הופעה של סאבלימינל להגיע אליה, אז ביי ביי, ולילה טוב ובהצלחה לחיפה
"כל ההופעות במקום שיש בהם מזגן" אז שווה לבוא לראות יפה אסף, פגעת בול טוב, אני יצאתי, סליחה על הגיחה המאוד מאוד קצרה, יש לי הופעה של סאבלימינל להגיע אליה, אז ביי ביי, ולילה טוב ובהצלחה לחיפה
L limors2 Active member 22/8/06 #49 לילה טוב!../images/Emo54.gif אתמול כששמעתי וסגדתי לטורו היה בא לי על הופעה שלו...
T tkuihehr New member 22/8/06 #53 עכשיו רג'ינה??? אם הם ימשיכו בשירים הטובים האלה אני לא אצליח לצאת!! אחרי הפה פה פדם...