סינגלסינגלסינגלסינגלסינגלס 06

tkuihehr

New member
והם מתנגנים

כמה זמן כבר? פה הקו גבול, מכאן הוא עלול להתחיל להיות חרוש בשבילי

limors2

Active member
גם גלעד שגב חופר!../images/Emo54.gif

שנזמין אותו להצטרף אלינו?
וזה שיר טוב

RJlake

New member
מעצבן טיפה....במיוחד כי עמרי הילל

אותו יותר מדי וכל הזמן שהוא מציג את השיר הוא אומר "שיר חדש של גלעד שגב שהביא אותה הפעם בדיסטרושנים(או איך שלא אומרים את המילה הזו)

tkuihehr

New member
כן, עומרי ממאיס את השיר

עוד לפני שהוא התחיל ואני לא כזה אוהב אותו בינתיים, וגלעד שגב דווקא טוב בדרך כלל..

tkuihehr

New member
אנחנו על 300../images/Emo70.gif

הנה, הגענו ל300, זה הרף שרצינו להגיע אליו ושעושה סתם שרשור גדול לשרשור ענק... משום מה פחות נהניתי היום, לא יודע למה, אולי כולנו שומרים כוחות למחר?? יאללה, אני סיימתי פה, אני יוצא לילה טוב
במיוחד שיהיה לכם והיי, מחר שרשורפלצת הא? השרשור סינגלס הכי טוב, כן? נפרדים מליאורה...

limors2

Active member
בהתחלה נהניתי מאד. בשעה השנייה

נהיה קצת איטי.... אבל לפחות עברנו! וזה נראה כאילו שאני לא חוזרת
אייל בי באק
לילה טוב!

chen010189

New member
ליאורה

אני משתדלת לחפור רק בשבילך. אבל היום אני לא יכולה
נו על מה אני אחפור אאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההה. יש לי מחר צו שני רופא וזה. לא מספיק יש לי פרופיל 64 הם עוד רוצים להוריד לי אותו. אסטמה, מוטוריקה... המוטוריקה גורמת לי ליותר מדיי מוגבלויות בצבא! אני כבר רואה את הכיס שלי מפוצץ באישורים, ולא שאני כזאת מאושרת, מילא פתור מריצה הורגת (ובגדנ"ע היא הרגה אותי ליום במיטת בית החולים) אבל אני לא רוצה לעשות רושם של חיילת מפונקת. טוב חפרתי ביי

limors2

Active member
תודה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

היום יש לך פטור מחפירות
מחר זה היום החשוב
מה זה מוטוריקה? לצערי לא עשדיתי צבא

chen010189

New member
בעיה בשרירים

הם פועלים לאט. יש מוטוריקה גרסה שמתבטאת בעיוותים של כל הגוף עד שיתוק ויש מוטוריקה קלה שלא מתבטאת בכלום, פשוט בקושי בעשיית תנועות מסוימות, החזרת דברים כבדים ואיטיות. שזה אומר שאני לא מסתדרת עם נשק בכלל. אני יכולה ללכת הליכה מהירה, ריצה של כמה שניות בלבד. פזצטות לא באות בחשבון את כל אלה עשיתי בגדנ"ע כי אני לא אוהבת להתבכיין ולהתפנק ואת הסבל שמרתי בפנים אבל ביום השלישי בגלל שלא נחתי לרגע כי רציתי לעשות רושם טוב על המפקדת התעלפתי ולקחו אותי לבית חולים. הדבר שעשה לי טוב זה לשמוע את תחילת השיחה של המחנכת שלי עם המפקדת. המחנכת שלי: "היא אף פעם לא מתלוננת, ואני רואה איך היא מתנשפת בטיולים (בגלל המוטוריקה הקרסול השמאלית שלי נוטה קצת שמאלה אם אני רצה הרבה בירידות ועליות וזה כואב לפעמים) לפעמים אני מחכה כבר שהיא תתלונן
" המפקדת: "את צריכה לראות מה קורה פה, ילדים בוכים לי שכואב להם הגרון, אני לא מבינה, ככה הם יעשו למפקדים בצבא? אני ראיתי שהיא סובלת אבל לא אמרתי כלום כי ראיתי שהיא לא מסכימה לנוח, דווקא הצעתי לה כמה פעמים לשבת קצת בחדר. חן תהיה חיילת למופת" אשכרה ירדו לי דמעות של שמחה מהעיניים.

chen010189

New member
מוטוריקה גסה* לי יש את הקלה ברוךהשם

אז אני נראית רגיל, מתנהגת רגיל, בעצם הכל אצלי רגיל. פשוט השרירים קצת איטיים, זה הכל
בזכות ההורים שלי שרצו איתי לכל רופא אפשרי כשהייתי תינוקת, היום אני חיה כרגיל. כי כשנולדתי המוטוריקה שלי הייתה חריפה. השרירים שלי היו רפויים מאוד.

limors2

Active member
איזה חמודה היא!../images/Emo54.gif

וההורים שלך
ואקווה בשבילך שלא יורידו לך יותר מידי!

chen010189

New member
בא לי לצאת לנהוג ולהעביר להדר

דיווחי תנועה אבל אם אני אנהג, יהיו יותר מדיי דיווחי תנועה אז חבל. דה ז'ה וו אההההההההההה. עוד שיר שעושה לי את היום. (הדר, לכי תחליפי את ג'יי זי, את עושה את ה"או אה" יותר טוב)

RJlake

New member
זכרתי ששכחתי להוריד שיר!!

אואטקאסט!
אחח איזה שיר ענק!

מחר בעיר שלי יופיעו הגיימ בויז

אייל גולן ועוד..(שלא הבנתי מהכרוז כלוווום) נראה לי הדורבנים..

RJlake

New member
הדורבנים!../images/Emo99.gif

כל השאר את יכולה להשאיר לעצמך

למעלה