אני לא אוהבת את הסקעת כמו שחשבתי שאוהב מהשמיעות הראשונות... אחכה לחרישות. אולי אז
L limors2 Active member 30/8/06 #252 אני לא אוהבת את הסקעת כמו שחשבתי שאוהב מהשמיעות הראשונות... אחכה לחרישות. אולי אז
T tkuihehr New member 30/8/06 #266 את השיר הזה אצל סקעת אני לא אוהב אבל הוא בסדר יחסית לעולה כוכב נולד
R RJlake New member 30/8/06 #264 דווקא ממש אהבתי! יותר מביפ! ויש להם קליפ כזה מוזר ומגניב ביחד אש ובלאגנים!
L limors2 Active member 30/8/06 #268 אני לא רואה קליפים!../images/Emo54.gif רק לפעמים כשממש ממש משעמם לי אני הולכת ליאהו ורואה כמה לפני שנתקע לי
אני לא רואה קליפים!../images/Emo54.gif רק לפעמים כשממש ממש משעמם לי אני הולכת ליאהו ורואה כמה לפני שנתקע לי
T tkuihehr New member 30/8/06 #277 לדעתי לא, ביפ היה טוב וכפתורים לא יפה, לא אהבתי בכלל. בטח שלא לעומת הביייייייייפ
T tkuihehr New member 30/8/06 #269 1:40? הפסקות ארוכות!! זוכר שזה היה חצי דקה, היה נחמד החצי שעה השלישית מעמידה את המונה על 270 תגובות! על כמה נראה לכם שנסיים?
1:40? הפסקות ארוכות!! זוכר שזה היה חצי דקה, היה נחמד החצי שעה השלישית מעמידה את המונה על 270 תגובות! על כמה נראה לכם שנסיים?
T tkuihehr New member 30/8/06 #271 פרסומת אחת טובה ביום שבת ההלוליה של אסף צרנילס שוב זוכה לספיישל נושא, והשבוע שלום חנוך, יעני יהיה שווה, [ועוד פרסומת חביבה, אבל לא טובה, הכלב לאקי מהטלוויזיון] ועכשיו רד הוט
פרסומת אחת טובה ביום שבת ההלוליה של אסף צרנילס שוב זוכה לספיישל נושא, והשבוע שלום חנוך, יעני יהיה שווה, [ועוד פרסומת חביבה, אבל לא טובה, הכלב לאקי מהטלוויזיון] ועכשיו רד הוט
L limors2 Active member 30/8/06 #278 באמת ממש ארוכות../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני מקווה שנעבור את ה300
T tkuihehr New member 30/8/06 #301 לא! שלא יתחילו ליישם את זה! לא בא לי פרסומות, אחד הדברים הטובים בתחנה זה שאין פרסומות...
L limors2 Active member 30/8/06 #270 אוף. אני לא אוהבת שעות שמוקדשות לאמן אחד אהה. אני לא אשמע ממילא. האהא מישהו יצטרך לעשות את המצעד במקומי והנה לוקי פאראקסלונס
אוף. אני לא אוהבת שעות שמוקדשות לאמן אחד אהה. אני לא אשמע ממילא. האהא מישהו יצטרך לעשות את המצעד במקומי והנה לוקי פאראקסלונס