להדר המושלמת הדר אני אוהב אותך יותר מכולם
B b o n c h New member 26/9/06 #19 הדר כפרעעע תקני לי גם את האוסף ועוד כמה אם בא לך, אני קצרה כרגע בכסף. תודה!
מ מאוהב בהדר מרקס New member 26/9/06 #22 לנעמה לנעמה אני מבקש שלא תתחילי לדבר אל הדר כמו שאת מדברת על אסל הדר שלי ואני היחיד שמותר לאהוב אני מבקש אני צחקתי איתך אבל שזה הדר שלי שלי רק
לנעמה לנעמה אני מבקש שלא תתחילי לדבר אל הדר כמו שאת מדברת על אסל הדר שלי ואני היחיד שמותר לאהוב אני מבקש אני צחקתי איתך אבל שזה הדר שלי שלי רק
מ מאוהב בהדר מרקס New member 26/9/06 #30 אני המעריץ הכי גדול של הדר מרקס אני המעריץ הכי גדול של הדר מרקס נעים מאוד שמי שימי
ה הדרי היחידה 1 New member 26/9/06 #33 פגשת אותה פעם? אתה אוסף עליה כתבות? יש לך תמונות? כמה זמן אתה מעריץ?
מ מאוהב בהדר מרקס New member 26/9/06 #35 אני הדפסתי תמונות שלה ואני תליתי על הדלת ויש לי תמונה שלה בפלפון ואני חושב שאני והיא נהיה ביחד יום אחד בגלל שאני אוהב אותה יותר מכל אחד אחר
אני הדפסתי תמונות שלה ואני תליתי על הדלת ויש לי תמונה שלה בפלפון ואני חושב שאני והיא נהיה ביחד יום אחד בגלל שאני אוהב אותה יותר מכל אחד אחר
ה הדרי היחידה 1 New member 26/9/06 #37 אתה ממש לא מעריץ ../images/Emo3.gif אני מעריצה של דניאל זילברשטיין המושלם וכבר יש לי מחברת מלאה בתמונות וכתבות עליו אתה לא יודע להעריץ
אתה ממש לא מעריץ ../images/Emo3.gif אני מעריצה של דניאל זילברשטיין המושלם וכבר יש לי מחברת מלאה בתמונות וכתבות עליו אתה לא יודע להעריץ
B b o n c h New member 26/9/06 #29 שימי, ביום(!) שאני אשאל אותך למי למה וכמה לדבר יהיו לכדור הארץ 184 ירחים!
ה הדרי היחידה 1 New member 26/9/06 #23 כפרעעעע ניראה לך שהי תבזבז עליך כסף חוץ מיזה היא בטח תקבל בחינם
מ מאוהב בהדר מרקס New member 26/9/06 #27 הדר מרקס הכי מושלמת!!!!!!!! כך אני חושב שהדר מרקס הכי מושלמת!!!!!!!
B b o n c h New member 26/9/06 #38 everybody dance now!!!!! קיבלתי עכשיו לנייד את ההודעה הכי פתאטית בעולם : : "אתה סולח לג'קו? שלח ת'מילה סלחנו ל-3366 וקבל את נרדם על החולות ומסך חולי" יאבבבה חחחח כמה נואשות
everybody dance now!!!!! קיבלתי עכשיו לנייד את ההודעה הכי פתאטית בעולם : : "אתה סולח לג'קו? שלח ת'מילה סלחנו ל-3366 וקבל את נרדם על החולות ומסך חולי" יאבבבה חחחח כמה נואשות
ה הדרי היחידה 1 New member 26/9/06 #40 נירה לכם שהיא יושבת באולפן וקוראת את ההודעות שלנו בפורום חחח איזה מצחיק אים כן. היא בטח קוראת ספר ומחכה שהשירים איגמרו
נירה לכם שהיא יושבת באולפן וקוראת את ההודעות שלנו בפורום חחח איזה מצחיק אים כן. היא בטח קוראת ספר ומחכה שהשירים איגמרו