ברור שהיא קוראת ת'תגובות שלנו חוץ מזה - תלמדי לשרשר פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
B b o n c h New member 26/9/06 #43 ברור שהיא קוראת ת'תגובות שלנו חוץ מזה - תלמדי לשרשר פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
B b o n c h New member 27/9/06 #51 וואו את כישרונאית ../images/Emo8.gif גם להספיק לקרוא, להגיב ולקריין חדשות בפחות מדקה!!! אבל עם מליון טעויות לא לשקר בבקשה!
וואו את כישרונאית ../images/Emo8.gif גם להספיק לקרוא, להגיב ולקריין חדשות בפחות מדקה!!! אבל עם מליון טעויות לא לשקר בבקשה!
S Sweet Revenge New member 26/9/06 #41 פררררררררררררררררררגי ../images/Emo99.gif שלום! יש פה מישו בכלל??
B b o n c h New member 26/9/06 #44 תסלחו לקריינית החדשות היא בדר"כ עושה טעויות.... בטח הדר תקריין ותעשה את זה במהירות שיא של פחות מדקה... מעניין אם היא עושה תחרות עם עצמה
תסלחו לקריינית החדשות היא בדר"כ עושה טעויות.... בטח הדר תקריין ותעשה את זה במהירות שיא של פחות מדקה... מעניין אם היא עושה תחרות עם עצמה
S Sweet Revenge New member 27/9/06 #52 חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif רציני אתה שואל? החלקה יפנית.. נו לשיער.. כזאת שעושה את השיער חלק כמו של היפנים...
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif רציני אתה שואל? החלקה יפנית.. נו לשיער.. כזאת שעושה את השיער חלק כמו של היפנים...
S ShukyD New member 27/9/06 #54 אנשים מוזרים יש בעולם שלנו ובשביל זה לפתוח קומונה? נראה אותך עושה שיהיו לך עיניים כמו של היפניות אז אולי נחשוב עליך
אנשים מוזרים יש בעולם שלנו ובשביל זה לפתוח קומונה? נראה אותך עושה שיהיו לך עיניים כמו של היפניות אז אולי נחשוב עליך
S Sweet Revenge New member 27/9/06 #68 אם היה סמיילי יותר בוכה מהקודם הייתי שמה.. א. הוא לא הומו. ב. הוא גיטרה בלהקה.. וג. טוב שהזכרת לי לחפש תמונה אחרת לשם..
אם היה סמיילי יותר בוכה מהקודם הייתי שמה.. א. הוא לא הומו. ב. הוא גיטרה בלהקה.. וג. טוב שהזכרת לי לחפש תמונה אחרת לשם..