חחח היא אמרה סינגלס 06 ואח"כ 07 חדש לקילרז..שיר השבוע..יפה להם
R Rachel47 New member 7/1/07 #159 חחח היא אמרה סינגלס 06../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif ואח"כ 07 חדש לקילרז..שיר השבוע..יפה להם
T tkuihehr New member 7/1/07 #168 היא טועה בזה מלא ומה שמצחיק זה שכולנו ידענו שזה יקרה הרבה... אמממ, לפעמים היא טועה ומתקנת, ואז זה מצחיק. אבל היו כמה פעמים שהיא טעתה ולא תיקנה, זאת אומרת לא שמה לב אפילו שטעתה...
היא טועה בזה מלא ומה שמצחיק זה שכולנו ידענו שזה יקרה הרבה... אמממ, לפעמים היא טועה ומתקנת, ואז זה מצחיק. אבל היו כמה פעמים שהיא טעתה ולא תיקנה, זאת אומרת לא שמה לב אפילו שטעתה...
R Rachel47 New member 7/1/07 #172 חח נו..לא נאשים אותה שהיא ../images/Emo15.gif התרגלה ל06 אחרי..שנה שלמה (וכן זה היה די ברור) עד סוף ינואר היא לא תטעה
חח נו..לא נאשים אותה שהיא ../images/Emo15.gif התרגלה ל06 אחרי..שנה שלמה (וכן זה היה די ברור) עד סוף ינואר היא לא תטעה
R RJlake New member 7/1/07 #170 הג'ירפות!../images/Emo99.gif ויש הופעה שלהם ב-19! ושל הדג נחש ב-18! או ההפך אבל יש הופעות שלהם!
L limors2 Active member 7/1/07 #171 היום שמעתי סופסוף תדיסק של הג'ירפות וגיליתי שכבר שמעתי אותו כמה פעמים לפני זה
R Rachel47 New member 7/1/07 #181 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif
R Rachel47 New member 7/1/07 #177 אוי אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo15.gif חמודים הרייזורלייט האלה אול מיי לייף איז פאניקן אמריקה או אוו או אווווווווווו
אוי אני אוהבת את השיר הזה../images/Emo15.gif חמודים הרייזורלייט האלה אול מיי לייף איז פאניקן אמריקה או אוו או אווווווווווו
T tkuihehr New member 7/1/07 #186 לא אוהב את השיר הזה אני יודע שהדר מתה עליו ועל הדר[ג] נחש , אבל השיר לא נתפס אצלי פשוט. לא נדלקתי עליו
לא אוהב את השיר הזה אני יודע שהדר מתה עליו ועל הדר[ג] נחש , אבל השיר לא נתפס אצלי פשוט. לא נדלקתי עליו