אבל... אני המצאתי את המוסיקה אז אני יודע יותר טוב
L limors2 Active member 3/12/06 #163 אני ייסדתי את גלגלצ, אני קובעת מה משודר ואיך משודר ועם איזה מילים!
א אסף צרנילס New member 3/12/06 #169 אבל אני המצאתי את הרדיו וחוצמזה השם המקורי של אבא שלי זה יוסי מילים-של-שירים כל המילים של שירים זה על שמו, כי הוא המציא את זה. ככה שאני יודע יותר טוב
אבל אני המצאתי את הרדיו וחוצמזה השם המקורי של אבא שלי זה יוסי מילים-של-שירים כל המילים של שירים זה על שמו, כי הוא המציא את זה. ככה שאני יודע יותר טוב
L limors2 Active member 3/12/06 #173 אבא שלי המפקד של הצבא והוא יותר חזק מאבא שלך והוא ירביץ לו!! מתי החלפתם את השם משפחה?
א אסף צרנילס New member 3/12/06 #179 מילים-של-שירים זה מסובך, אז החלפנו לצ'רנילס!!! כי זה שם פשוט כזה...
T tkuihehr New member 3/12/06 #187 חחחח, אהבתי את הגלישה שהבאתם פה תמשיכו תמשיכו זה מצחיק [2 ילדים בני 19 ו20,פחחח, נו באמת]
L limors2 Active member 3/12/06 #203 היי, אני לא בוגרת! אז אני בסדר. זה אסף שלא! שדרן מכובד בתחנת רדיו גדולה שמתנהג ככה, פשוט בושה
T tkuihehr New member 3/12/06 #216 נכון, מזל שעשו את זה אחרת לא היה לנו אסף בשרשור של היום ,והיינו עוצרים רק על 200
T tkuihehr New member 3/12/06 #129 כן, השיר שעושה הכי הרבה שמח!!!../images/Emo13.gif זאת ההגדרה הנכונה , אסף יודע
T tkuihehr New member 3/12/06 #134 מה שלא מסתדר זה איך השיר [איי דונט פיל לייק דאנסינג] השמח הזה במקום השני והעצוב של כריסטינה במקום הראשון, הא? מה זה הקצוות האלה?! שהקהל יחליט מה הוא אוהב! תורד כריסטינה, ויועלו הסיזר סיסטרז [או דה קימיקל רומנס, או רייזורלייט, או משהו אחר]
מה שלא מסתדר זה איך השיר [איי דונט פיל לייק דאנסינג] השמח הזה במקום השני והעצוב של כריסטינה במקום הראשון, הא? מה זה הקצוות האלה?! שהקהל יחליט מה הוא אוהב! תורד כריסטינה, ויועלו הסיזר סיסטרז [או דה קימיקל רומנס, או רייזורלייט, או משהו אחר]
L limors2 Active member 3/12/06 #181 כן, יש שם מצעד של שחורים!! ברוכים הבאים!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111
T tkuihehr New member 3/12/06 #154 תן לי יד ותרימו את היד ונופפו מצד לצד [שירים ברצף, מה יהיה השיר הבא? שייגעצ? עושים ביד?]
L limors2 Active member 3/12/06 #186 ../images/Emo6.gif כמה יואב מצידך. ידעת שבפעם הראשונה ששמעתי את "תודה לך" של רז חדד חשבתי שהוא אומר "לנסיכה שלי, המאוננת"? לא. עכשיו כן. שמיעה סלקטיבית
../images/Emo6.gif כמה יואב מצידך. ידעת שבפעם הראשונה ששמעתי את "תודה לך" של רז חדד חשבתי שהוא אומר "לנסיכה שלי, המאוננת"? לא. עכשיו כן. שמיעה סלקטיבית