דניאל פאוטר בסינגלס! וואו, סופסוף. השיר הזה ככ יפה! ועכשי וכשהוא כבר לא ככ חדש מביאים אותו?
L limors2 Active member 3/12/06 #159 דניאל פאוטר בסינגלס!../images/Emo99.gif וואו, סופסוף. השיר הזה ככ יפה! ועכשי וכשהוא כבר לא ככ חדש מביאים אותו?
דניאל פאוטר בסינגלס!../images/Emo99.gif וואו, סופסוף. השיר הזה ככ יפה! ועכשי וכשהוא כבר לא ככ חדש מביאים אותו?
T tkuihehr New member 3/12/06 #161 איזה שיר מהמם יאללה, שיצליח, בא לי לשמוע אותו אובר אנד אובר אני רוצה אותו במקום גבוה במצעד [למרות שיש עוד מלא שירים יפים להלחם בהם דווקא עכשיו, היה באמת צריך לרוץ לפני חודשיים ,כשהיה חדש]
איזה שיר מהמם יאללה, שיצליח, בא לי לשמוע אותו אובר אנד אובר אני רוצה אותו במקום גבוה במצעד [למרות שיש עוד מלא שירים יפים להלחם בהם דווקא עכשיו, היה באמת צריך לרוץ לפני חודשיים ,כשהיה חדש]
L limors2 Active member 3/12/06 #164 ועכשיו קח את זה../images/Emo99.gif גם את זה שמעתי מלא היום וזה שיר מדהים
T tkuihehr New member 3/12/06 #167 דניאל פאוטר יותר שמתם לב שכל האותיות בפאוטר נמצאות על אותה שורה במקלדת?
L limors2 Active member 3/12/06 #188 ../images/Emo2.gif אבא שלו חשב על הקהל הישראלי כשהוא המציא את השם הזה!
T tkuihehr New member 3/12/06 #206 ידעתי, הייתי בטוח כדי שהטוקביסטים יגיבו יותר מהר, וייקדמו אותו את יודעת מה זה טוקבקסטים ישראלים... אוח, יחצנות זה כל כך מקצוע מובן
ידעתי, הייתי בטוח כדי שהטוקביסטים יגיבו יותר מהר, וייקדמו אותו את יודעת מה זה טוקבקסטים ישראלים... אוח, יחצנות זה כל כך מקצוע מובן
T tkuihehr New member 3/12/06 #174 לפעמים אני מרגיש יותר מדי השיר הזה מהסוג שהכי נדבר בראש, לעזאזל עם המשפט הזה
L limors2 Active member 3/12/06 #205 עברית שפה קדושה! רק בה אבחר לבטא את חוסר הזדקקותי לגברים בני 47 עם כרס וקרחת!
T tkuihehr New member 3/12/06 #193 חחחח קחו חנון ותנו לו את התוכנת מחשבים [שירים] הכי זולה שיש, ותראו מה יוצא מזה, בוטנאנה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה
חחחח קחו חנון ותנו לו את התוכנת מחשבים [שירים] הכי זולה שיש, ותראו מה יוצא מזה, בוטנאנה, אף פעם לא חשבתי על זה ככה