יש לי טראנסים ערביים על החדשות זה מוסיף
B b o n c h New member 31/8/06 #170 יש שם כמה שורות שלא ממש עוזרות לי לחבב את השיר ואת הזמר. אבל אולי זה רק אני?
L limors2 Active member 31/8/06 #171 מממממ ברמן../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ברמן בכביש בדרך לשכונה שלי, ואנג'ל קצת לפני זה ואיזה ריח יש שם
מממממ ברמן../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif ברמן בכביש בדרך לשכונה שלי, ואנג'ל קצת לפני זה ואיזה ריח יש שם
L limors2 Active member 31/8/06 #182 יש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif בין שניהם ליד בורגרזבאר
יש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif בין שניהם ליד בורגרזבאר
L limors2 Active member 31/8/06 #168 עם כל הכבוד למקום ראשון, כששיר נמצא בו 8 שבועות(שזה אומר שהוא יצא לפני זה. ושב8 שבועות האלה הוא הושמע כל יום לפחות פעם אחת, הוא ממש לא נקרא שיר חדש וזה שיר רע זה יוצא מעל 1680 השמעות בחודש וחצי ג'יזוס פוּקניג קרייסט.
עם כל הכבוד למקום ראשון, כששיר נמצא בו 8 שבועות(שזה אומר שהוא יצא לפני זה. ושב8 שבועות האלה הוא הושמע כל יום לפחות פעם אחת, הוא ממש לא נקרא שיר חדש וזה שיר רע זה יוצא מעל 1680 השמעות בחודש וחצי ג'יזוס פוּקניג קרייסט.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/8/06 #169 חזרתי.... ואני חייבת להגיד שהקצב של אתמול היה יותר טוב...... לא נשבור שיא אלא אם תתחילו לכתוב יותר הודעות
חזרתי.... ואני חייבת להגיד שהקצב של אתמול היה יותר טוב...... לא נשבור שיא אלא אם תתחילו לכתוב יותר הודעות
L limors2 Active member 31/8/06 #190 עכשיו זה עבר לשישי?../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אז לא אקנה עד ראשון הבא כנראה ובטח יגמר
מ מרקס New member 31/8/06 #193 אהההההההההההההההההההההה אני יודעת מה מקום ראשון מחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחר לא, לא מחר של אביבוש.. מחר,יענו חמישי!!
אהההההההההההההההההההההה אני יודעת מה מקום ראשון מחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחר לא, לא מחר של אביבוש.. מחר,יענו חמישי!!