כל מה שרצית זההההבה
L limors2 Active member 31/8/06 #192 אהההה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif קמתי להביא אוכל והכלבה שלי שכבה מתחתי, ולא ראיתי אותה כי חשוך, ודרכתי עליה ממש חזק ועכשיו היא מתחנפת אלי כי היא מוזרה
אהההה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif קמתי להביא אוכל והכלבה שלי שכבה מתחתי, ולא ראיתי אותה כי חשוך, ודרכתי עליה ממש חזק ועכשיו היא מתחנפת אלי כי היא מוזרה
S ShukyD New member 31/8/06 #200 אני אתמול דרכתי על החתולה אז ברחתי מהר הצידה והכלבה הייתה שם אז הן בכו ביחד וממש מוזר שהכלבה יותר קטנה מהחתולה ביומיים והיא שמנה כזאת ענקית
אני אתמול דרכתי על החתולה אז ברחתי מהר הצידה והכלבה הייתה שם אז הן בכו ביחד וממש מוזר שהכלבה יותר קטנה מהחתולה ביומיים והיא שמנה כזאת ענקית
ג גינגימניה New member 31/8/06 #198 היה את השיר של ריהנה? כי כשעמדתי בתחנת אוטובוס, בסביבות 20:10 מכונית עברה והיה את השיר נראה לי שזה גלגלצ..
היה את השיר של ריהנה? כי כשעמדתי בתחנת אוטובוס, בסביבות 20:10 מכונית עברה והיה את השיר נראה לי שזה גלגלצ..
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/8/06 #202 יייישש../images/Emo13.gif השיר הפקאצי של פאריס../images/Emo3.gif
ג גינגימניה New member 31/8/06 #205 אכלתי 4 בורקסים בעשר דקות והם היו חמים אבל אני הייתי רעבה עכשיו כבד לי..