סינגלס כאילו?

ShukyD

New member
יאללה נשפכתי

מצטער נרדמתי קצת על המיטה נראה לי שאני אזוז שיהיה סופ"ש נהדר הדרוס אוהב אותך המון נדבר ביום שבת במצעד נשיקות יפה שלי

limors2

Active member
הם ככ מעולים../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אעעהההה

limors2

Active member
ממש אהבתי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

בטח יהיה במסור מחר

chen010189

New member
"יש לי פטור מצבא! יש!"../images/Emo5.gif

שכחתי לשתף אתכם. היום הייתי בצו שני, קודם כל אני מוכרחה להגיד שהייתי קצת בשוק. נתחיל מזה שהנוירולוג צחק אחרי כל משפט שאמרתי, מרוב כל כך הרבה בעיות שהמוטוריקה גורמת להן (ומנסיון, בעיקר דברים שקרו לי בגדנ"ע) ואז הוא עשה לי מבחן קואורדינציה ואחרי שהוא התיישב ראיתי שהוא רושם הרבה! מה שהצלחתי לקלוט זה בעיקר: "בעיה בשרירי הידיים והרגליים, כתיבה איטית" עכשיו לגבי הפטור. היה שם חדר אחד, שיצאו ממנו 5 בנות במשך כל 3 השעות שהייתי שם ורצו וצעקו משמחה במסדרון: "אומייגאד, אני פטורה משירות!" אחת שם בכלל אמרה לחברה שלה בלחש: "שיואו, איזה הקצנות הבאתי לו, למי יש כח לצבא הזה" נשבעת לכם, בא לי להעיף כאפה לכאלה.
מילא בעיות רפואיות, מילא לא רוצות להתגייס אבל הזלזול הזה משגע אותי! חייל שעבר שם הסתכל עליהן במבט המום, אפילו לחש "שתתבייש..." וכל היום שורה של בנות יוצאות וצועקות את זה!

וואי..יש ויש..

אני אם לא הייתי מתגייסת, הייתי הופכת עולמות..(הבעיה שלי ראיה) ויש לי פרופיל 45 שזה בסדר=]

limors2

Active member
הכי הורג אותי זה שאלה שיכולים../images/Emo54.gif

להתגייס משתמטים, ואלה שמתים להתגייס לא יכולים מכלמיני סיבות
עמות

chen010189

New member
בסדר, אני לא שללתי, חס וחלילה

סך הכל מה לעשות שאנשים לא נולדו מושלמים והצבא (ובצדק) לא מוכן לקחת אחריות על אנשים שיש להם בעיות שיכולות להחמיר במהלך השירות? אני שללתי את הפטורים הלא מוצדקים על אלה שהולכים לצו כדי לשקר ולזייף ולצאת משנתיים שירות. עוד יותר אני שונאת שהם צועקים את זה לכל כיוון ועוד בשיא הזלזול. קצת כבוד לצה"ל... את האמת גם אין לי בעיה עם אלה שמשתמטים, שיעשו מה שבא להם, יש לי בעיה עם המזלזלים. לצעוק מול כולם "למי יש כח לצבא ה-ז-ה...". חבל שהיא באה בכלל.

b o n c h

New member
תמיד אפשר ---->

להתנדב לצבא / לעשות שנת שירות או שנתיים לבחירתך / שירות לאומי. את ממש להוטה על השירות הצבאי ואני כבר מצדיעה לך (ואת לא קצינה אפילו תראי איזה כבוד) מעריכה מאוד אנשים כמוך!!! בכל מקרה, את יכולה לשקול את אחת האפשרויות שנתתי לך פה. בהצלחה

RJlake

New member
רק אני שמעתי דגדוג שחשבתם שהכל

נגמר במקום בדיוק?
השמיעה שלי..

RJlake

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי אמר משו על מיחזור?
ומשה תעשה לי ציפור!!

limors2

Active member