יו כיף לך! מזה אני גם רוצה לקבל דיסקים לפני שהם יוצאים
R RJlake New member 31/8/06 #243 יו כיף לך!../images/Emo2.gif מזה אני גם רוצה לקבל דיסקים לפני שהם יוצאים
L limors2 Active member 31/8/06 #247 ורק רמז!../images/Emo54.gif מכעיס אותך? משתין אותך? גןרם לך לתחושת נוסטלגיה מלווה בקולה של אשת הדאיט יופלה? או אחר?
ורק רמז!../images/Emo54.gif מכעיס אותך? משתין אותך? גןרם לך לתחושת נוסטלגיה מלווה בקולה של אשת הדאיט יופלה? או אחר?
C chen010189 New member 31/8/06 #248 אני מקווה ש"תראי זה אני" במקום טוב הפורום שלנו דווקא הפציץ השבוע (וכן, לפני שתגיע התגובה המפורסמת: "למה נראה לך שזה שהצבעתם ישפיע?", אז כן אני יודעת שלעומת כמות המצביעים במצעד של גלגל"צ אנחנו מעטים אבל זה לא אומר שההצבעות והפצצות לא תורמות...)
אני מקווה ש"תראי זה אני" במקום טוב הפורום שלנו דווקא הפציץ השבוע (וכן, לפני שתגיע התגובה המפורסמת: "למה נראה לך שזה שהצבעתם ישפיע?", אז כן אני יודעת שלעומת כמות המצביעים במצעד של גלגל"צ אנחנו מעטים אבל זה לא אומר שההצבעות והפצצות לא תורמות...)
ג גינגימניה New member 31/8/06 #259 לא..לדלג, רק לעבור את החופש חופש../images/Emo9.gif רק בכיתות הנמוכות החופש הוא אמיתי!
ג גינגימניה New member 31/8/06 #266 חח אותי לא שלחו אפעם לקייטנות אולי פעם אחת.. ועבודות בית מי מכין אותן??
R RJlake New member 31/8/06 #274 נו אז אתה סתם תקוע בבית מול הטלויזיה או הולך מכות עם האחים הגדולים כי ממש משעמם
ג גינגימניה New member 31/8/06 #281 לפחות לא היו דברים כמו עכשיו כשאת קטנה את לא צריכה לחשוב על הבגרויות או ציוני בגרויות..לא לחשוב על כל מיני דברים. כשקטנים אפשר לעשות הרבה דברים!
לפחות לא היו דברים כמו עכשיו כשאת קטנה את לא צריכה לחשוב על הבגרויות או ציוני בגרויות..לא לחשוב על כל מיני דברים. כשקטנים אפשר לעשות הרבה דברים!
L limors2 Active member 31/8/06 #255 ולעשות שוב את ד-יב?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif *מה שהדר כתבה*
L limors2 Active member 31/8/06 #250 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo99.gif איזה שיר מעולה
B b o n c h New member 31/8/06 #252 מצטערת שאני לא עוזרת ומגיבה פשוט המחשב שלי לא מעוניין בהשתתפות כנראה בפורום יש לו חיים משל עצמו וזה נס שהצלחתי (? מקווה) לשלוח את התגובה הזאת... אוווווווווווווווף
מצטערת שאני לא עוזרת ומגיבה פשוט המחשב שלי לא מעוניין בהשתתפות כנראה בפורום יש לו חיים משל עצמו וזה נס שהצלחתי (? מקווה) לשלוח את התגובה הזאת... אוווווווווווווווף