תודה ספרי לי משהו הדרוס
ס סינטטית New member 28/8/06 #173 לבריאות!!! (אני בטוחה שכשסיימת לדבר עשית אפצ'י..) גם אני מצודדת לא כיף החלמה מהירה
L limors2 Active member 28/8/06 #178 איזה שיר מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif האתר הזנותי תוקע את מארס נידס וומאן כל שנייה במקום את השירים הנכונים ואני לא יודעת עכשיו איך קוראים לזה כדי להוריד ולסגוד מחר
איזה שיר מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif האתר הזנותי תוקע את מארס נידס וומאן כל שנייה במקום את השירים הנכונים ואני לא יודעת עכשיו איך קוראים לזה כדי להוריד ולסגוד מחר
S ShukyD New member 28/8/06 #185 אין לך מה לדאוג אני נזהררררר ולובש גם סוודררררררר אין לך מה לדאוג זה מיותר הכל בסדרררררררר
S ShukyD New member 28/8/06 #192 היה מקודם שיר שהזכיר את ההתחלה של זה וליאורה לא הכירה אז שלחתי לה גאוני
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/8/06 #179 הדר- נכון שבא לך לשלוח איחולי "יהיה בסדר" לכל התלמידים שרצו לקבל ציונים יותר טובים בבגרויות ואז לא הלך להם חוץ ממתמטיקה ותקשורת מהכל ציפיתי ליותר...... בלע.
הדר- נכון שבא לך לשלוח איחולי "יהיה בסדר" לכל התלמידים שרצו לקבל ציונים יותר טובים בבגרויות ואז לא הלך להם חוץ ממתמטיקה ותקשורת מהכל ציפיתי ליותר...... בלע.
ס סינטטית New member 28/8/06 #196 הנה הציונים שלי... לא כזה נוראי תנ"ך סופי - 71 אנגלית סופי - 93 היסטוריה סופי - 81 (מנייאק, הוא רשם שהוא מגיש אותי על 94 ופתאום זה 90!) מחשבים - 71 (ויחסית לזה שכל השנה הברזתי/ ישנתי בשיעור/ לא הקשבתי, זה בסדר.)
הנה הציונים שלי... לא כזה נוראי תנ"ך סופי - 71 אנגלית סופי - 93 היסטוריה סופי - 81 (מנייאק, הוא רשם שהוא מגיש אותי על 94 ופתאום זה 90!) מחשבים - 71 (ויחסית לזה שכל השנה הברזתי/ ישנתי בשיעור/ לא הקשבתי, זה בסדר.)
L limors2 Active member 28/8/06 #188 מוזיקה חדשה לאללה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif יאללה, סוגרים תתוכנית עם שאקירה שאקירה? או אולי וונאבר וואטאבר!
מוזיקה חדשה לאללה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif יאללה, סוגרים תתוכנית עם שאקירה שאקירה? או אולי וונאבר וואטאבר!
L limors2 Active member 28/8/06 #190 לוקי לוקי לוקייי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif פריקסלווננס אחחחחחחחח
ג גינגימניה New member 28/8/06 #193 וואי עשיתי אפצ'י שיש אצלי וחיכה להפתיע אותי מכירים את האפצ'י המניאק המפתיע?
L limors2 Active member 28/8/06 #195 הוא מת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif