לוסטאנדרדהסיטילימט טנהנהנהנהנההההה
L limors2 Active member 28/8/06 #143 לוסטאנדרדהסיטילימט../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif טנהנהנהנהנההההה
L limors2 Active member 28/8/06 #155 איך בא לי פתאום מצעד שנתי../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif הדר ועומרי ביחד אל תטוסי רחוק מידהההייייייי
איך בא לי פתאום מצעד שנתי../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif הדר ועומרי ביחד אל תטוסי רחוק מידהההייייייי
R RJlake New member 28/8/06 #165 אבל הדר את סקסית שאת מצוננת../images/Emo99.gif דה דה איי והצחוק המתגלגל הזה! את פיבי
ג גינגימניה New member 28/8/06 #174 אני איבדתי את הסיסמא, ולא בכוונה. אבל אני מעדיפה לא לדעת. יש דברים שיכולים לחכות.
T tkuihehr New member 28/8/06 #176 בעעע, לא רוצה לא רוצהף לא בא לי אח, אווירה קשה, הרגשה כואבת, ממש לא מתחשק לי להכנס לבדוק אותם, לא בא לי לדעת כמה קיבלתי בבגרויות...
בעעע, לא רוצה לא רוצהף לא בא לי אח, אווירה קשה, הרגשה כואבת, ממש לא מתחשק לי להכנס לבדוק אותם, לא בא לי לדעת כמה קיבלתי בבגרויות...
ס סינטטית New member 28/8/06 #181 הוי, רק עכשיו קלטתי ש מדובר בבגרויות ואני מנסה להבין איך זה קשור חחחח בכל אופן אני אבדוק תיכף לא מצפה ליותר מידי...
הוי, רק עכשיו קלטתי ש מדובר בבגרויות ואני מנסה להבין איך זה קשור חחחח בכל אופן אני אבדוק תיכף לא מצפה ליותר מידי...
R RJlake New member 28/8/06 #201 גם אני../images/Emo4.gif אני ממש לא מבינה את שיטת הבדיקה שלהם 2 בגרויות שאני בטוח מערערת עליהן
L limors2 Active member 28/8/06 #172 הדר, את כה שווה היום../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif תהיי מצודדת כל יום!