סינגלס, עם נעמי רביע זה יהיה מעניין! ובכלל לא כזה נורא! למרות שסינגלס בלי הדר זה לא סינגלס
L limors2 Active member 10/10/06 #1 סינגלס, עם נעמי רביע../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif זה יהיה מעניין! ובכלל לא כזה נורא! למרות שסינגלס בלי הדר זה לא סינגלס
סינגלס, עם נעמי רביע../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif זה יהיה מעניין! ובכלל לא כזה נורא! למרות שסינגלס בלי הדר זה לא סינגלס
T tkuihehr New member 10/10/06 #5 כן, אם כבר תחליף, אז נעמי למרות שאתם יודעים, הדר יש רק אחת בטח גם השרשור יצטמצם בעקבות זאת. אוף, רציתי פבלו אולי נעמי תחקה את פבלו? אני יכול לראות אותה עושה את זה...
כן, אם כבר תחליף, אז נעמי למרות שאתם יודעים, הדר יש רק אחת בטח גם השרשור יצטמצם בעקבות זאת. אוף, רציתי פבלו אולי נעמי תחקה את פבלו? אני יכול לראות אותה עושה את זה...
L limors2 Active member 10/10/06 #7 אולי!../images/Emo54.gif היא עשתה מבטא סקוטי ממש שווה פעם, אולי גם הפבלו שלה לא רע! וההצפות שלי לא יתמעטו היום בגלל החוסר הדר בסינגלס...
אולי!../images/Emo54.gif היא עשתה מבטא סקוטי ממש שווה פעם, אולי גם הפבלו שלה לא רע! וההצפות שלי לא יתמעטו היום בגלל החוסר הדר בסינגלס...
T tkuihehr New member 10/10/06 #8 מה קרה להדר? אתמול היא היתה בסדר, היא בטח אפילו אמרה נתראה מחר, נשיקות ,ביי
L limors2 Active member 10/10/06 #12 מחלה פתאומית כנראה!../images/Emo54.gif אולי הפבלו עלה לה לראש והיא הלכה לעשות סיבוב הופעות בשמו?
C chen010189 New member 10/10/06 #15 קורה שקמים בבוקר ומרגישים זוועה../images/Emo2.gif אתה יודע כמה פעמים אני הייתי הולכת לישון וקמה בבוקר חלשה עם חום?
קורה שקמים בבוקר ומרגישים זוועה../images/Emo2.gif אתה יודע כמה פעמים אני הייתי הולכת לישון וקמה בבוקר חלשה עם חום?
T tkuihehr New member 10/10/06 #32 רוב הפעמים המחלות קופצות פתאום המחלות הפשוטות, כאלה של כמה ימים ועובר, מגיעות פתאום, בלי התראה של 24 שעות, הדר סתם לא ידעה, ובכל זאת החלמה מהירה [כי חייבים ,לא?]
רוב הפעמים המחלות קופצות פתאום המחלות הפשוטות, כאלה של כמה ימים ועובר, מגיעות פתאום, בלי התראה של 24 שעות, הדר סתם לא ידעה, ובכל זאת החלמה מהירה [כי חייבים ,לא?]
L limors2 Active member 10/10/06 #33 ../images/Emo45.gif זה בטח רק משבר קטן וזה חולף. ואולי היא פשוט נהייתה קצת עייפה! ומחר היא תחזור בכוחות מחודשים!
../images/Emo45.gif זה בטח רק משבר קטן וזה חולף. ואולי היא פשוט נהייתה קצת עייפה! ומחר היא תחזור בכוחות מחודשים!
T tkuihehr New member 10/10/06 #47 למה, מה יש לך ביום חמישי? מה כבר יום שלישי???!?!!??? אעעעעעעעעע, איפה החופש שלי?? איך הוא עובר כלכך מהר??
למה, מה יש לך ביום חמישי? מה כבר יום שלישי???!?!!??? אעעעעעעעעע, איפה החופש שלי?? איך הוא עובר כלכך מהר??
L limors2 Active member 10/10/06 #50 מפגש פורום../images/Emo54.gif שלי רק התחיל היום! וחמישי זה היום האחרון שלו. עד סוכות
A a b u y a New member 10/10/06 #9 כמה זמן לא שמעתי סינגלס/המצעד../images/Emo2.gif הכנתי מאפינס והיה צחוקים עם דודים שלי מלא ביצים נשפכו על הרצפה ואמא שלי לא ידעה איפה להיקבר
כמה זמן לא שמעתי סינגלס/המצעד../images/Emo2.gif הכנתי מאפינס והיה צחוקים עם דודים שלי מלא ביצים נשפכו על הרצפה ואמא שלי לא ידעה איפה להיקבר
L limors2 Active member 10/10/06 #13 חחחחחחחחח../images/Emo54.gif אם היו ביצים על הרצפה של הבית שלי אמא שלי הייתה מחפשת איפה לקבור אותנו, לא את עצמה
חחחחחחחחח../images/Emo54.gif אם היו ביצים על הרצפה של הבית שלי אמא שלי הייתה מחפשת איפה לקבור אותנו, לא את עצמה