סינגלס, עם נעמי רביע

limors2

Active member
בכל יום שעובר, אני אוהבת את

חסטכה פכטנהטטקטהנהנהנטטה יותר

limors2

Active member
פול שייפס הוא נראלי השיר הגלגלצי

האהוב עלי בתקופה האחרונה. בכל פעם שאני שומעת אותו שמחה ממלאת את ליבי
וגם הוא לא מראה סימני הימאסות עלי. גם לא אחרי כל ההשמעות. המבטא עוזר

limors2

Active member
מוכרת לי מפעם../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

הקטע הכי טוב בשיר זה ההתחלה אחרי האות של המקום ראשון. "רגע לפני שקיעה" והמוזיקה התחלה מדהימה!

limors2

Active member
שיר שנשמע טוב לסיום../images/Emo54.gif

ונראלי שאוריד אותו! בתקווה שהדר תשוב מחר

chen010189

New member
פלייליסט סינגלס 10.10.06

שעה ראשונה Nelly Furtado – Promiscuous Justin Timberlake – Sexy Back שייגעצ – המילים הכי יפות קרן פלס – פסק זמן Muse – Starlight The Panic Channel – Why Cry הנרי וניקה – בגידה Fergie – London Bridge שורטי – חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים Cassie – Me & U Robbie Williams – Rudebox תומר יוסף – אני רוצה לזוז Bob Sinclar – Rock This Party Tami Chynn - Hyperventilating שעה שניה Beyonce & Jay Z – Déjà Vu נינט טייב – היא יודעת John Mayer - Waiting On The World To Change Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin Lilly Allen – Smile הדורבנים – בעוד שבוע הג'ירפות – מהר מדי Evenescence – Call Me When Youre Sober The Killers – When You Were Young James Dean Bradfield – Still A Long Way To Go אריק ברמן – מה עוד ביקשת איילה אינגדשט – ממהרת The Pipettes – Pull Shapes דין דין אביב – מוכרת לי מפעם

chen010189

New member
Chasing Cars - Snow Patrol

סליחה, הייתי ממש עסוקה ולא שמתי לב לשיר הזה! קחו בחשבון שכנראה לא תקבלו השבוע פלייליסט ל"קולות החיילים" ביום חמישי כי לא אהיה פה, אולי בכל זאת אצליח לסנג'ר משהו
ושלחתי לדן דן מתיוק אימייל על כל הנו' של השירים הישנים, סתם מתוך סקרנות

tkuihehr

New member
תודה

בקושי שמתי לב לשירים היום, מסתבר חחח, שוב לשמוע את לילך אחרי נעמי, מזכיר לי אחה"צ קצת אז היום היה 4-6 נעמי 6-8 לילך 8-10 נעמי 10-12 לילך מישהו יחליף גם את נעמה חן??

RJlake

New member
היה את מוכרת לי מפעם?../images/Emo2.gif

ואת ג'ון שלי
תודה חן!

למעלה