אותי היא לא קברה כי היא הייתה צריכה מישהו שינקה אחרי כל הבלאגן שעשיתי בכיור אבל יצא טעים
A a b u y a New member 10/10/06 #20 ../images/Emo6.gif אותי היא לא קברה כי היא הייתה צריכה מישהו שינקה אחרי כל הבלאגן שעשיתי בכיור אבל יצא טעים
../images/Emo6.gif אותי היא לא קברה כי היא הייתה צריכה מישהו שינקה אחרי כל הבלאגן שעשיתי בכיור אבל יצא טעים
C chen010189 New member 10/10/06 #21 כנ"ל../images/Emo45.gif איזה צרחות היא הביאה לי פעם אחת ששפכתי קופסת קוטג' על הספה
T tkuihehr New member 10/10/06 #16 לא בריא ,לא בריא לא לקבור את אמא!! תנקו! ובואו כולם לשמוע סינגלססס~!
L limors2 Active member 10/10/06 #19 כן! הפכו זאת לבילוי משפחתי!../images/Emo54.gif שלי עסוקים בסרט מטומטם
L limors2 Active member 10/10/06 #10 נלי המתירנית../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif זה הפירוש בכלל? היום היה תשיר בבחירות. ונורא התפלאתי לשמוע אותו כי לא שמעתי אותו במהלך היום לפני זה
נלי המתירנית../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif זה הפירוש בכלל? היום היה תשיר בבחירות. ונורא התפלאתי לשמוע אותו כי לא שמעתי אותו במהלך היום לפני זה
T tkuihehr New member 10/10/06 #11 נעמי חמודההההה |מאמי| איזה קול שווה נעמי בהתגלמותה וואי, הדר מרקס!!! אחלה פתיחה "מגיע לה לשבת בבית, האמת לא מגיע לה ,היא חולה, לא מגיע לה להיות חולה"
נעמי חמודההההה |מאמי| איזה קול שווה נעמי בהתגלמותה וואי, הדר מרקס!!! אחלה פתיחה "מגיע לה לשבת בבית, האמת לא מגיע לה ,היא חולה, לא מגיע לה להיות חולה"
L limors2 Active member 10/10/06 #17 טייק איט טו דה קורס!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif גו הבי גו ווית'איט
L limors2 Active member 10/10/06 #23 כל! המילים הכי יפות!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif להוריד
C chen010189 New member 10/10/06 #24 נוסטלגיית שייגעצ../images/Emo99.gif 8 הופעות שהייתי בהן 2 האלבומים (השלישי בדרך) על המדף ושנה ניהול של הפורום הרשמי אכן כן הייתי פאנטית וזאת הייתה תקופה נחמדה
נוסטלגיית שייגעצ../images/Emo99.gif 8 הופעות שהייתי בהן 2 האלבומים (השלישי בדרך) על המדף ושנה ניהול של הפורום הרשמי אכן כן הייתי פאנטית וזאת הייתה תקופה נחמדה