שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה
L limors2 Active member 24/12/06 #173 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה שאקירה
T tkuihehr New member 24/12/06 #168 כן אוף וגם אתם לא זוכרים? בשביל מה אני כאן אם לא כדי שתספרו לי מה קורה בסינגלס?
D dragonit12 New member 24/12/06 #177 היא אמרה... שבפורום גלגלצ הביאו לה תמונה של המוכנית הזאת.. ואז משהו על המוכנית הזאת.ץ. שנראה לי שהיא התבאסה או משו כזה...
היא אמרה... שבפורום גלגלצ הביאו לה תמונה של המוכנית הזאת.. ואז משהו על המוכנית הזאת.ץ. שנראה לי שהיא התבאסה או משו כזה...
L limors2 Active member 24/12/06 #180 נו מה נראה לכם? ברור שהקלטתי ב10 חפשו בסוף השרשור הזה! שאקירה שאקירה
L limors2 Active member 24/12/06 #156 איזה שיר מעצבן וקול מעצבן שאקירה שאקירה השאקירה שאקירה בטח יעצבן גם אותי תכף אבל הוא נשאר אולי רק האייקון ירד. או שעד המצעד אשנה את החתימה שלי לשאקירה שאקירה! נראה.
איזה שיר מעצבן וקול מעצבן שאקירה שאקירה השאקירה שאקירה בטח יעצבן גם אותי תכף אבל הוא נשאר אולי רק האייקון ירד. או שעד המצעד אשנה את החתימה שלי לשאקירה שאקירה! נראה.
T tkuihehr New member 24/12/06 #162 צ'אקירה צ'אקירה נכון היה שבוע שעבר ספיישל חצות על שאנטי והדר הזכירה מלא פעמים את הצ'אקרות?
Y yhaa hi New member 24/12/06 #165 עדיף שתשימי בחתימה../images/Emo2.gif האייקון הזה עם הפרח מעצבן אותי