זה שיר כ"כ יפה! אבריל
T tkuihehr New member 24/12/06 #186 די לחרישה!! יימאס לי מהשאקירה שלך עם הפרח הזה לפני שיימאס לי מהחרישה של גלגלצ על המקום הראשון בבינ"ל השנתי...
די לחרישה!! יימאס לי מהשאקירה שלך עם הפרח הזה לפני שיימאס לי מהחרישה של גלגלצ על המקום הראשון בבינ"ל השנתי...
T tkuihehr New member 24/12/06 #207 חחחח, אבל איבדת בשביל זה את החתימה שלך! והחתימה שלך זו הזהות שלך!!
Y yhaa hi New member 24/12/06 #208 החתימה הקודמת שלך הייתה הרבה הרבה יותר יפה!!! ואיכס האייקון של הגברת מגונדרת גורם לי בחילה. אני מקווה שאחרי המצעד תחזרי לעצמך
החתימה הקודמת שלך הייתה הרבה הרבה יותר יפה!!! ואיכס האייקון של הגברת מגונדרת גורם לי בחילה. אני מקווה שאחרי המצעד תחזרי לעצמך
T tkuihehr New member 25/12/06 #216 ומאחר וההצבעות נגמרות עוד יומיים אני אסתדר אתם קולטים את זה?! עוד 5 ימים מצעדדדדדדדדדדד שנתיייייייייייי יאללה כולם להיות פה, אפילו אני... מצעד ושרשור מצעד מעולים שיהיו לנו
ומאחר וההצבעות נגמרות עוד יומיים אני אסתדר אתם קולטים את זה?! עוד 5 ימים מצעדדדדדדדדדדד שנתיייייייייייי יאללה כולם להיות פה, אפילו אני... מצעד ושרשור מצעד מעולים שיהיו לנו
L limors2 Active member 25/12/06 #226 היא נכנסת ב4 וחצי בערך! המצעד 3 שעות! 12 עד 3! לא? כי זה 30 שירים! ואם לא, עד 4. יש חצי שעה
Y yhaa hi New member 25/12/06 #233 אממ, אולי אני אהיה, אולי אני לא אלך לבצפר ביום שישי ואני אגמור הכל עד 12! אוי לא! אני מגיעה ביום שישי ב12 ורבע!
אממ, אולי אני אהיה, אולי אני לא אלך לבצפר ביום שישי ואני אגמור הכל עד 12! אוי לא! אני מגיעה ביום שישי ב12 ורבע!
L limors2 Active member 25/12/06 #235 כן! אל תלכי לביצפר! אני עבדתי בשישי שעבר ושישי לפני שבועיים כדי שבשישי הזה אני לא אצטרך! הבריזי! כולם מבריזים ומתייצבים וטוחרים! ונוציא 1000+?
כן! אל תלכי לביצפר! אני עבדתי בשישי שעבר ושישי לפני שבועיים כדי שבשישי הזה אני לא אצטרך! הבריזי! כולם מבריזים ומתייצבים וטוחרים! ונוציא 1000+?