את קשורה מאוד.. אם לא היית רחוקה, הייתי יוצאת איתך עכשיו בשמחה.. באלי ללכת
I Inbar789 New member 10/12/06 #33 את קשורה מאוד..../images/Emo103.gif אם לא היית רחוקה, הייתי יוצאת איתך עכשיו בשמחה.. באלי ללכת
C chen010189 New member 10/12/06 #56 גם לי אבל הMP3 נהרס אני לא רואה יותר אורי גלר סתם נו אני לא באמת מאשימה אותו אני לא יכולה ללכת בלי מוזיקה על האזניים
גם לי אבל הMP3 נהרס אני לא רואה יותר אורי גלר סתם נו אני לא באמת מאשימה אותו אני לא יכולה ללכת בלי מוזיקה על האזניים
C chen010189 New member 10/12/06 #84 זה היה בצחוק הסוללה התקלקלה, זה הכל והMP3 סתם נדפק כתוב לי "שגיאת כונן!" או משהו וגם שם...אני לא מצליחה....לקלוט גלגלצ
זה היה בצחוק הסוללה התקלקלה, זה הכל והMP3 סתם נדפק כתוב לי "שגיאת כונן!" או משהו וגם שם...אני לא מצליחה....לקלוט גלגלצ
I Inbar789 New member 10/12/06 #41 בכיף../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif כמה מתאים לי עכשיו איזה 3 שעות ללכת אמא הבטיחה שמחר היא תלך איתי
בכיף../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif כמה מתאים לי עכשיו איזה 3 שעות ללכת אמא הבטיחה שמחר היא תלך איתי
D dragonit12 New member 10/12/06 #44 רק 3?! הכיי כייףף זה הרבה זמןן בחוץץ בפארקיםם..או על הטיילת בת"א.. וואייי זה חלומיי באא לי עכשיו!! חח תהניי מחר=] אם בא לך בכייף=]=]
רק 3?! הכיי כייףף זה הרבה זמןן בחוץץ בפארקיםם..או על הטיילת בת"א.. וואייי זה חלומיי באא לי עכשיו!! חח תהניי מחר=] אם בא לך בכייף=]=]
I Inbar789 New member 10/12/06 #49 כן..../images/Emo103.gif חבל שהפארק היחיד באזור מלא ערסים והים נמצא במרחק חצי שעה נסיעה אבל וואלה, אינלי בעיה לקבוע מתישהו בת"א תודה
כן..../images/Emo103.gif חבל שהפארק היחיד באזור מלא ערסים והים נמצא במרחק חצי שעה נסיעה אבל וואלה, אינלי בעיה לקבוע מתישהו בת"א תודה
D dragonit12 New member 10/12/06 #57 ../images/Emo13.gif חצי שעה נסיעה?1בעעע ערסים?!אצלי כל השכונה ככה סבבה=]=] בכייף=]
L limors2 Active member 10/12/06 #12 יודליי יודליי הי הו!!!!!!!! התחלתי ממש לאהוב! ראיתם תקליפ? יש שם תוילונות מהסרט
L limors2 Active member 10/12/06 #14 עוד מזרחי! מה הולך בגלגלצ?../images/Emo2.gif לא בצורה רעה וגזענית, סתם ככה! נחכה לפזמון. הממ, יש פוטנציאל. בנתיים הוא מעצבן.
עוד מזרחי! מה הולך בגלגלצ?../images/Emo2.gif לא בצורה רעה וגזענית, סתם ככה! נחכה לפזמון. הממ, יש פוטנציאל. בנתיים הוא מעצבן.
L limors2 Active member 10/12/06 #16 מעצבן ורע ומוקלט לא טוב במיוחד! בלשון המעטה. מה קורה ללהקות הצבאיות? עכשיו כשהחרישה עוד לא עושה לי שטיפת מוח, אני יכולה לומר בלב שלם שזה שיר רע והקול שלו מעצבן ואני ממש לא אוהבת את זה! ועכשיו נחכה לחרישה.
מעצבן ורע ומוקלט לא טוב במיוחד! בלשון המעטה. מה קורה ללהקות הצבאיות? עכשיו כשהחרישה עוד לא עושה לי שטיפת מוח, אני יכולה לומר בלב שלם שזה שיר רע והקול שלו מעצבן ואני ממש לא אוהבת את זה! ועכשיו נחכה לחרישה.