סינגלס 007!

חחח אני לומד לתיאוריה../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

וכמה מתאים לשמוע על תאונות דרכים כשלומדים לתיאוריה! רק מוציא את החשק ללמוד... אבל למי יש כסף למוניות כל החיים?! חחחח והכי מעפן זה שאני חוזר לארץ רק חודש הבא (ואני לא לומד חודש.. חחחח סתם משעמם לי אז החלטתי ללמוד קצת עכשיו ואחר כך כשאני אחזור ללמוד שוב), וחודש הבא מבחן התיאוריה יהיה יותר קשה מעכשיו... אוף!!! אני והמזל שלי... חחח אני מקווה מאוד שעד שאני אגיע לארץ החוקים החדשים לא ייכנסו לתוקף, אלא רק אירע שאני אעבור את המבחן.. חחח

ShukyD

New member
לא לא, בוא אני אספר לך מה מתאים

מתאים שחברה שלך יוצאת לטיול של חמישה ימים לאילת מירושלים ואז אתה שומע ברדיו על שני אוטובוסים עם תלמידים בדרך לטיול שהיו מעורבים בתאונה בדיוק בכביש בין ירושלים לאילת נחמד? ומבחן התיאוריה <לפי התיאוריה> כבר מזמן אמור להיות יותר קשה.. אז לא..

אממ...../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

הכל בסדר?! קרה לה משהו? זה היה האוטובוס שלהם?! ואני יודע שמבחן התיאוריה היה אמור להיות קשה ממזמן... כבר כמה שנים תמיד אומרים שיהיו עוד שאלות, וכל מיני שטויות, אבל עכשיו מתכוונים להוסיף עוד תמרורים, לשלב את לוח התמרורים שלנו עם לוח תמרורים אירופאי... קיצר, עם המזל שלי, יש סיכוי גדול מאוד שהשנה זה יקרה.. חחח

ShukyD

New member
לא, זה לא היה

ותגיד לי יא ליצן ממתי יש תמרורים שונים בארצות שונות? זה אוניברסלי לא צריך בכל מקום ללמוד מחדש את התמרורים

חח אתה ליצן../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

הגיע הזמן שתדע שיש תמרורים שונים מאוד בארצות שונות.. כרגע אני נמצא בארה"ב ובכלל אין שום תמרור מהתמרורים שיש אצלנו.. מאוד שונה פה... הרבה יותר קל האמת... אין את כל השטויות שיש בארץ.. אז לפני אתה מדבר, בדוק את עצמך. ואני שמח שזה לא היה האוטובוס שלה. (אני עצוב כי זה קרה) אהה כן, אחרי 3 חודשים פה כדי להמשיך לנהוג, אתה צריך לעשות פה מבחן. אז כן, צריך ללמוד את התמורורים של הארצות השונות אם אתה מתכוון לנהוג שם, ובמיוחד אם זה ליותר משלושה חודשים.

ShukyD

New member
אה הא...

ומי בדיוק דיבר על אמריקה? אתה? מתי? כשאמרת שרוצים להחליף לתמרורים אירופאים? ואם ככה איך זה שלא שמעתי על זה עד עכשיו? ומה שונה בתמרורים אירופאים? ומה רע בתמרורים שיש לנו עכשיו? אולי במקום זה נחליף את כל הנהגים לנהגים אירופאים? לא רק שאתה מזיין בשכל בלי לדעת באמת שאין הבדל גדול מדי <וזה שבארה"ב אין הרבה תמרורים שאצלנו יש, לא אומר שהתמרורים שלהם שונים משלנו, ואוו אז כתוב WALK במקום איש ירוק> אתה עוד בא ואומר שאני מדבר בלי להבין אז תעשה לי טובה פיל ורוד, תמשיך ללמוד לתיאוריה, טוב?

כנס../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

בין השינויים המתוכננים בבחינות התיאוריה, מתברר כי לוח התמרורים הותאם ללוח התמרורים האירופאי. המשמעות היא שינוי של כמעט 40% מהתמרורים הקיימים היום, ובשורה התחתונה, יותר תמרורים ללמוד... כולל תמרורים חדשים שלא היו לפני בבחינות. כמו כן, עדכון מאגר השאלות שממנו ייבחנו התלמידים לתיאוריה, מאגר בין 1500 שאלות ממתין לתלמידים... (היום יש הרבה פחות שאלות במאגר) רק 40 דקות מבחן, לעומת זמן לא מוגבל כיום. - שימו לב: 40 דקות ומוציאים אתכם מאולם הבחינה!!! חסימות לטלפונים סלולאריים בחדר הבחינה. מבחן ממוחשב לחלוטין, כולל זיהוי התלמיד במערכת המחוברת למחשבי משרד הרישוי. פיקוח הדוק ותקיף במיוחד, לא עוד בוחן אחד בכיתה.... מספר השאלות לא משתנה, 30 שאלות במבחן. עדיין יהיה מותר עד 4 טעויות, מהטעות החמישית, נכשל. שוב עצתינו: מי שיכול חוקית לגשת לתיאוריה, על פי המצב המסתמן, אולי כדאי שייגש לעבור את התיאוריה בהקדם... ולפני ה 01/01/2007... לא ברור אם באמת הכל יהיה מוכן לראשון לינואר 2007, אבל זה מתקרב... מי שיכול, כדאי שילמד כעת ולא ידחה את לימוד התיאוריה. זה מאתר ל'. נכון, לא אתר רשמי ומוסמך, אבל המידע בו נכון. תחשוב מה שאתה רוצה... וההבדל בין ישראל לארה"ב הוא לא רק איש ירוק וwalk. אחחח... אנשים שחושבים שהם הכי טובים.. קשה.. קשה בהחלט... אבל זה מה שעושה את העולם מגוון... אנשים שמנסים להראות כמה אחרים קטנים, לא עושה אותם גדולים.. אלא בדיוק ההיפך.

ShukyD

New member
אוקי

אז למה שלא תבוא ותוכיח לי שהתמרורים האירופאים שונים? חוץ מאולי קצת מראה חיצוני עדיין הצורה היא אותה צורה וההוראה היא אותה הוראה זה שיש ריבוע לבן עם כתב שחור באמצע וכתוב limit לא אומר שהתמרור הזה שונה מעיגול אדום שבאמצע כתוב 60 ואיך זה שלא שמענו על שום דבר כזה בשום מקום אחר? נשמע לך הגיוני שיפרסמו את זה באתר ל'? ולא בוואינט, וואלה, נענע, תפוז, כל אתר אחר? אז בוא תמצא לי, לפני שאתה אומר שאני מנסה להוציא אותך קטן <ותוך כדי זה, מנסה לעשות את זה בעצמך, כאילו אתה יותר טוב> בוא תוכיח לי שזה ככה אני אומר כי אני יודע, תוכיח לי אחרת אני אודה בטעות.. בינתיים לא הוכחת לי כלום. אני יכול גם להפליץ לך עכשיו ציטוט בבקשה "פיל ורוד הינו זיין שכל משועמם שטוען שהתמרורים האירופאים שונים מהתמרורים בישראל, דבר זה אינו נכון, וכמו שנאמר קודם לכן, הוא זיין שכל משועמם" בבקשה, זה מאתר ז', לא הכי אמין, אבל לפעמים יש בו מידע נכון, אני סומך עליהם. אז בבקשה, לפני שאתה מרוויח את הזכות לזרוק עליי האשמות, תוכיח שאתה יותר צודק ממני.

../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif

מאתר משרד התחבורה החל מ- 1 באפריל 2007 יותאמו דרגות רשיונות הרכב והנהיגה בישראל לדרגות הנהוגות באירופה, כך הודיע היום שר התחבורה והבטיחות בדרכים, שאול מופז.

ShukyD

New member
אה הא

כי הרי תמיד דרגות רשיונות הרכב היו תמרורים, לא? קיצר, יצאת ונטיל, בוא נסגור את זה כאן ועכשיו תודה

למעלה