M McCriminal New member 10/7/06 #36 הדר- Where'd you go? ../images/Emo24.gif we miss u so... סתם לא תראי סימני חיים, אם לא פה לפחות בתכנית..
הדר- Where'd you go? ../images/Emo24.gif we miss u so... סתם לא תראי סימני חיים, אם לא פה לפחות בתכנית..
M McCriminal New member 10/7/06 #51 הדיליי את יודעת... ככה זה כשהרדיו שלך בחדר מסרב לקלוט גלגל"צ למרות שעות של כיוונון בלתי פוסק, ארגגג
L limors2 Active member 10/7/06 #54 מזדהה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif כרגע לא. כי עכשיו אני כבר שמה רדיו בתוך החלון והאנטנה תקועה בחוץ ויש לי סטטי מעצבן, אבל עדיף מהדיליי אבל בד"כ!
מזדהה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif כרגע לא. כי עכשיו אני כבר שמה רדיו בתוך החלון והאנטנה תקועה בחוץ ויש לי סטטי מעצבן, אבל עדיף מהדיליי אבל בד"כ!
R RJlake New member 10/7/06 #40 קוקס...אוהבת!!../images/Emo99.gif אגב אין הרבה קשר אבל היום ראיתי את הקליפ של ארקטיק מאנקיז לראשונה ופתאום הבנתי על מה השיר!!
קוקס...אוהבת!!../images/Emo99.gif אגב אין הרבה קשר אבל היום ראיתי את הקליפ של ארקטיק מאנקיז לראשונה ופתאום הבנתי על מה השיר!!
L limors2 Active member 10/7/06 #53 ברוך הבא!../images/Emo24.gifבאיזה עוד../images/Emo54.gif פורומים אתה? כי הניק שלך ממש מוכר לי
M McCriminal New member 10/7/06 #56 חדשון דנדשון חוץ מזיהוי שירים ../images/Emo22.gif ותודה על הברכות נועם [חיבוק] ואגבבבב... פ-א-ק-י-ט-וווווו, פשוט אין מילים
חדשון דנדשון חוץ מזיהוי שירים ../images/Emo22.gif ותודה על הברכות נועם [חיבוק] ואגבבבב... פ-א-ק-י-ט-וווווו, פשוט אין מילים
L limors2 Active member 10/7/06 #49 של וון דה סאן גוז דאון?../images/Emo54.gif ראיתי באתר שלהם פעם קליפ שלהם בהופעה חיה. הם נראים כה קטנים
של וון דה סאן גוז דאון?../images/Emo54.gif ראיתי באתר שלהם פעם קליפ שלהם בהופעה חיה. הם נראים כה קטנים