אז יהיו מליון אנשים
M McCriminal New member 11/7/06 #73 מ-ת-י-ס-י-ה-ו תעשה לי ספר תורה! מתיסיהו X2 לא מתחבר, נסו על משקל שאקירה שאקירה יוצא זוועה אני אוהב דוסים [אני דתי]
מ-ת-י-ס-י-ה-ו תעשה לי ספר תורה! מתיסיהו X2 לא מתחבר, נסו על משקל שאקירה שאקירה יוצא זוועה אני אוהב דוסים [אני דתי]
M McCriminal New member 11/7/06 #78 מי רוצה משיח? אנייי XD מי שבעד מתיסיהו דחוף לארץ שיסמן הדר מתי פאניק?
L limors2 Active member 11/7/06 #81 שיבוא, מה אכפת לי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה לא שאני אלך.....
R RJlake New member 11/7/06 #103 רגע רגע רגע!!! היום יום שני נכון??? אז לא רגעע ההופעה זה יום רביעי!!!! יוו הייתי בטוחה שיום שלישי היום לא יודעת מה יש לי קיצר זה יום רביעי
רגע רגע רגע!!! היום יום שני נכון??? אז לא רגעע ההופעה זה יום רביעי!!!! יוו הייתי בטוחה שיום שלישי היום לא יודעת מה יש לי קיצר זה יום רביעי
L limors2 Active member 11/7/06 #150 ראיתי עכשיו פרסומת לזה.יש חוץ../images/Emo54.gif מהדג נחש את טיפקס, סאבלימינל והצל, הראל מויאל, קובי םרץ, שרית חדד ועוש מישהו מזרחי....
ראיתי עכשיו פרסומת לזה.יש חוץ../images/Emo54.gif מהדג נחש את טיפקס, סאבלימינל והצל, הראל מויאל, קובי םרץ, שרית חדד ועוש מישהו מזרחי....
R RJlake New member 11/7/06 #151 טיפקס?../images/Emo2.gif קובי../images/Emo99.gif וטוב זה בית"ר,בטח שיהיה מפוצץ(בדינרו)במזרחית
L limors2 Active member 11/7/06 #84 נשמה טובה?../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif זה נשמע נחמד מידי
M McCriminal New member 11/7/06 #89 כבשה? תעשי לי עדר ../images/Emo24.gif I write sins not tragidies, איזה תענוווגג, מגה כיף