סינגלס 06- מישהו פה?

McCriminal

New member
הצרפתי עם השריקות

צרפתים ושריקות לא הולך טוב אחרי אתמול.. אבל עדיין בוב סינקלייר נסגד

limors2

Active member
פרצופים מחייכים../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

הרבה יותר יפה מקרייזי

limors2

Active member
643 אלף זה מספר עצוב../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

חסרים 5 אנשים

RJlake

New member
חיחיחי הדר מותק כמה פעמים מסרת

את המידע הזה על קריזי בסינלס?

McCriminal

New member
מלעשות ששם אנשים קונים מוזיקה ../images/Emo46.gif

בניגוד לתרבות ה"שאני אהיה פראייר?!" שיש פה בארץ.... אם כולם יתגייסו ויכריזו שהם יקנו דיסקים ומוזיקה, המחירים יוזלו, המחיר כיום הוא לא מעט אילוץ בגלל השוק של קאזה ואימיול שמחק 60-70 אחוז מרכישת דיסקים/סינגלים היום. ואגב באמת מטורף, בהתחשב בזה שהשיר הזה כמה שהוא יפה הוא עדיין לא עד כדי כך להיט מטורף בכל שאר העולם...

limors2

Active member
בתו השמיני זול!../images/Emo54.gif

זה כל הטאוור רקורדס והאלה שמוכרים דיסק ב90 שקל. ומי ירצה ללכת לקנות דיסקים אחרי שהוא יראה דיסק שעולה כזה הרבה
מחר אני הולכת לבקר ולהציק

McCriminal

New member
אין תו השמיני בחיפה נראלי- תהני שם!

טאוור רקורדס יקרנים, אני אוהב להיכנס אליהם ולשגע אותם בבקשה להזמין דיסקים של אבי ביטר XD תהני לך בתו השמיני, כשאני מתענג על קולדפליי, הלהקה הטובה ביותר שקיימת באיזור, מלכיםם!!

limors2

Active member
יש רק בי-ם י-ם ונתב"ג../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אבי ביטר?

McCriminal

New member
זה בצחוק XD

הבנאדם לקח רציני ניסה לחפש... שיהיה לכם לילה מוצלח ביותר

RJlake

New member
דווקא המחירים בתו השמיני מאוד נוחים

וחוץ מזה אי אפשר להשוות בין ישראל- מדינה קטנה עם בעיות כלכליות קשות לבין בריטניה - מעצמה ענקית שנראה לי שהיא בסדר כלכלית
אבל שזה נוגע למוזיקה ישראלית - חובה לקנות!!! כי גם שזה באמת לא מאוד יקר(יחסית) ובשנים האחרונות המוזיקה הישראלית הולכת ומשתפרת....

ori239

New member
כמה דברים בנוגע לרכישת מוזיקה

בכל הארצות המתוקנות מוכרים סינגלים.. כדי שאנשים שאוהבים רק שיר אחד לא ייאלצו לרכוש את כל האלבום.. ולצערי רבים האמנים בשוק שהם פגי-תוקף אחרי שיר אחד, אך מכריחים לרכוש את כל האלבום.. בנוגע לטאוור - הזכיין שלה בארץ הוא הד-ארצי, שזה אומר שמתוקף האינטרס הם לא מביאים דיסקים של המון חברות תקליטים ישראליות אחרות.. וככה מונעים מבחר גדול מהלקוחות, מה גם שבגלל שהם רוכשים את הזיכיון לטאוור בהמון כסף, הם חשים צורך לכסות אותו באמצעות הלקוחות.. בנוגע למוזיקה ישראלית - פעם לא היה דיסק ישראלי שעבר את ה-30-50.. היום, מחירו של דיסק ישראלי נע בין 50-70 (50 ללהיט הנוכחי=מסיקה/כורם/ושות', 70 לקאליברים=עברי לידר/אנשים שחושבים שהם עברי לידר..) יש כלל ידוע בכלכלה, שאומר שמי שמוכר בפחות - מוכר יותר.. לבעלי עסקים רבים קשה להבין את הכלל הזה, שאם תמכור בפחות, תמכור יותר.. אני אישית רוכש מוזיקה בגדול מאתרים בחו"ל (כמו juno.co.uk, אתר של ויינילים, או יוניברסל הבריטי, שמאפשר הזמנה מוקדמת).. מוזיקה ישראלית אני רוכש רק כדי להביע הערכה לאמן מסוים (מטרופולין ועוד כמה מעטים), וזאת מהסיבה שכמעט הכל אני מקבל בסינגלים ודיסקים מיחצנים.. מוזיקה לועזית וכאלה אני רוכש או ב'דיסקלאב' שלא מסוכסכים עם אף לייבל והמחירים שם זנות, או במוזיקה-נטו, שהם יקרים אבל אפשר להזמין מראש ועד הבית..

למעלה