מה?! איזה באסה אנחנו פה בירושלים מחזיקים אצבעות לכמה פתיתים! אז התפלל עמנו תודה אגב מה אתה עושה שם?
R RJlake New member 26/12/06 #92 מה?! איזה באסה../images/Emo10.gif אנחנו פה בירושלים מחזיקים אצבעות לכמה פתיתים! אז התפלל עמנו תודה אגב מה אתה עושה שם?
מה?! איזה באסה../images/Emo10.gif אנחנו פה בירושלים מחזיקים אצבעות לכמה פתיתים! אז התפלל עמנו תודה אגב מה אתה עושה שם?
J johnnyshambik123 New member 26/12/06 #95 חופשה...../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif ואני יודע שיש בארץ שלג.. לפחות אני יודע על ירושלים.. חחח חבר שלי שומר באיזה קניון והוא מסכן יורד עליו שלג... חחחח
חופשה...../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif ואני יודע שיש בארץ שלג.. לפחות אני יודע על ירושלים.. חחח חבר שלי שומר באיזה קניון והוא מסכן יורד עליו שלג... חחחח
R RJlake New member 26/12/06 #102 הווו כיף! תהנה! והממ עדיין לא יורד שלג רק בחרמון אז אולי הוא שם באיזה קניון אבל יורד גשם חזק חזק ומקודם חזרתי הביתה אז נעמדתי ברחוב ופתחתי ידיים לצדדים הרמתי את הראש ופתחתי את הפה ונרטבתי כולי!! ואז כמעט נפלתי לשלולית וכל המכנס נרטב ואז אמא צעקה עליי
הווו כיף! תהנה! והממ עדיין לא יורד שלג רק בחרמון אז אולי הוא שם באיזה קניון אבל יורד גשם חזק חזק ומקודם חזרתי הביתה אז נעמדתי ברחוב ופתחתי ידיים לצדדים הרמתי את הראש ופתחתי את הפה ונרטבתי כולי!! ואז כמעט נפלתי לשלולית וכל המכנס נרטב ואז אמא צעקה עליי
D dragonit12 New member 26/12/06 #110 ../images/Emo24.gif איך אני אוהבת להתרטב בגשם אל זה מבאס שאמא אח"כ כועסת..בעעע אבל אני שמה פס זה כייף להתרטב
../images/Emo24.gif איך אני אוהבת להתרטב בגשם אל זה מבאס שאמא אח"כ כועסת..בעעע אבל אני שמה פס זה כייף להתרטב
L limors2 Active member 26/12/06 #114 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו אומרים שאם ירד זה יהיה שלג קל לפחות ככה אמרו פעם שעברה ששמעתי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו אומרים שאם ירד זה יהיה שלג קל לפחות ככה אמרו פעם שעברה ששמעתי
J johnnyshambik123 New member 26/12/06 #130 תודה!../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif וירד קצת.. ככה הבנתי מ 3 אנשים... שירד בירושלים ממש קצת קצת.. פתיתים קטנים..
תודה!../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif וירד קצת.. ככה הבנתי מ 3 אנשים... שירד בירושלים ממש קצת קצת.. פתיתים קטנים..
J johnnyshambik123 New member 26/12/06 #69 סתם שאלה...../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif בן כמה אתה?!
T tkuihehr New member 26/12/06 #106 אני מוכרח לציין שהספקתי באמת הספקתי והאינטרנט האיטי שלי שלח את זה אחרי 5 דקות!! קולטים כמה זה איטי!! נמאס לי!!! אם לא היה עכשיו את תמי ,הייתי יוצא
אני מוכרח לציין שהספקתי באמת הספקתי והאינטרנט האיטי שלי שלח את זה אחרי 5 דקות!! קולטים כמה זה איטי!! נמאס לי!!! אם לא היה עכשיו את תמי ,הייתי יוצא
L limors2 Active member 26/12/06 #71 שרון הולצמן../images/Emo99.gif כשה הוא עך סמך 2 השירים שאני מכירה ומאד מאד אוהבת. וגם זה טוב!
J johnnyshambik123 New member 26/12/06 #72 הנה עוד 47! תראו אם תסמנו את העמוד למטה... תגלו מספר חבוי... ואני, אין לי מושג למה, תמיד מסמן עמודים.. הכל.. סתם מתוך שעמום.. לא יודע... לא משנה... בקיצור... יצא לי 47! חחחחח
הנה עוד 47! תראו אם תסמנו את העמוד למטה... תגלו מספר חבוי... ואני, אין לי מושג למה, תמיד מסמן עמודים.. הכל.. סתם מתוך שעמום.. לא יודע... לא משנה... בקיצור... יצא לי 47! חחחחח
D dragonit12 New member 26/12/06 #125 אצלי זה כל פעם משתנה.. מקודם 46 אח"כ 80 ואז זה חזר ל48.. זה קפץ לי על 47 לא הבנתי מזה בכלל..
J johnnyshambik123 New member 26/12/06 #134 זה משתנה לכולם../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif לא יודע מה זה בדיוק אומר.. אבל כל פעם זה מספר שונה..
זה משתנה לכולם../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif לא יודע מה זה בדיוק אומר.. אבל כל פעם זה מספר שונה..