נשמע מאד מוזר מה לצאת! ותשאיר אותי לבד? ושיר שווה ביותר!
L limors2 Active member 22/10/06 #209 נשמע מאד מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif מה לצאת! ותשאיר אותי לבד? ושיר שווה ביותר!
L LooKinG FoR My NaMe New member 22/10/06 #218 אל תזכיר לי... למדתי באולפנא וכל פעם שמישהי הייתה אומרת "גומרת" כולם תיקנו אותה למסיימת... בנות דפוקות |מגלגל|
אל תזכיר לי... למדתי באולפנא וכל פעם שמישהי הייתה אומרת "גומרת" כולם תיקנו אותה למסיימת... בנות דפוקות |מגלגל|
L limors2 Active member 22/10/06 #220 זה זכור לי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ויש את הזה שלא אומרים באנגלית מזלג וסכין, אומרים סכין ומזלג! אבל זה לא ממש קשור. זה סתם מצחיק
זה זכור לי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif ויש את הזה שלא אומרים באנגלית מזלג וסכין, אומרים סכין ומזלג! אבל זה לא ממש קשור. זה סתם מצחיק
T tkuihehr New member 22/10/06 #214 ריקוד מושחט!! פטריק תעשה לי ארבעה ילדים באייטיז?! [אני נולדתי בסוף האייטיז, הדר נולדה באייזטיז, וואי, אנחנו זקנים כולנו] המקורי נשמע לי יותר יפה עד עכשיו, אם אני זוכר נכון
ריקוד מושחט!! פטריק תעשה לי ארבעה ילדים באייטיז?! [אני נולדתי בסוף האייטיז, הדר נולדה באייזטיז, וואי, אנחנו זקנים כולנו] המקורי נשמע לי יותר יפה עד עכשיו, אם אני זוכר נכון
L limors2 Active member 22/10/06 #216 אני לא מכירה את המקורי../images/Emo54.gif עוד סרט שאני צריכה לראות! עכשיו כשראיתי את מופע הקולנוע של רוקי... מה עוד סרט חובה? וגמני באייטיז! "מה היה רע באייטיז? האייטיז!"
אני לא מכירה את המקורי../images/Emo54.gif עוד סרט שאני צריכה לראות! עכשיו כשראיתי את מופע הקולנוע של רוקי... מה עוד סרט חובה? וגמני באייטיז! "מה היה רע באייטיז? האייטיז!"
L limors2 Active member 22/10/06 #235 ביטלג'וס ראיתי מלא!../images/Emo54.gif ממנטו אולי מתישהו אבל זה לא חובתי כמו אחרים! יא נתקעת
S S m e l l y Cat New member 22/10/06 #256 בטח שכן../images/Emo4.gif והנסיכה הקסומה והסיפור שלא נגמר וסיפורי דגים!
S S m e l l y Cat New member 22/10/06 #264 לא לא חובתי או לא לא ראית? הסנדק למרות שזה נשמע משעמם ונראה משעמם ואין לי כוונה לראות אותו בכלל! אווו בחזרה לעתיד!שלושת הסרטים
לא לא חובתי או לא לא ראית? הסנדק למרות שזה נשמע משעמם ונראה משעמם ואין לי כוונה לראות אותו בכלל! אווו בחזרה לעתיד!שלושת הסרטים
S S m e l l y Cat New member 22/10/06 #272 גם בחזרה לעתיד תשימי ברשימה! זה מושימושי עם סקייטבורדים מעופפים
S S m e l l y Cat New member 22/10/06 #282 ../images/Emo127.gif אווו המופע של טרומן! וכל הסרטים הטובים של ג'וני דפ ופורסט גאמפ וספרות זולה למרות שזה שעמם אותי ולא עולה לי יותר!
../images/Emo127.gif אווו המופע של טרומן! וכל הסרטים הטובים של ג'וני דפ ופורסט גאמפ וספרות זולה למרות שזה שעמם אותי ולא עולה לי יותר!