חחחחח יופי שנזכרת הייתי אומרת
T tkuihehr New member 2/8/06 #172 רגע ,אז גם מתיסיהו נחשב שיר ישן? הוא גם מהתקופה של שמש, קצת מזמן לפי מה שאתם אומרים...
ג גינגימניה New member 2/8/06 #174 אין שירים חדשים לעברי לידר? או שיש ובגלגלצ לא מזיזים את העניינים לשים אותו? {ולא את המשו שהוא שר בסרט "הבועה"}
אין שירים חדשים לעברי לידר? או שיש ובגלגלצ לא מזיזים את העניינים לשים אותו? {ולא את המשו שהוא שר בסרט "הבועה"}
ג גינגימניה New member 2/8/06 #183 טוב אני אבקר בפורום שלו מזמן לא הייתי שם, כנראה הגיע הזמן לגיחה {אבל אחרי סינגלס ,אופקורוס}
L limors2 Active member 2/8/06 #186 לגלוש במקומות אחרים אפשר,לשמוע דברים אחרים לא הצצתי שם ולא ראיתי סימנים לשיר חדש...
L limors2 Active member 2/8/06 #193 חבל. אם אקנוס אנשים, זה יעזור../images/Emo54.gif לי אולי אתחיל לקנוס
T tkuihehr New member 2/8/06 #182 וואי, שאלה טובה מתגעגע, רוצה עוד עברי. ומה לגבי הדיסק דיוידי לייב שלו? הם הוציאו כסינגל את הכוס הכחולה, לא יוציאו עוד שיר משם? לא אכפת לי לשמוע אפילו שירים ממוחזרים או ישנים, אבל בא לי עברי חרוש...
וואי, שאלה טובה מתגעגע, רוצה עוד עברי. ומה לגבי הדיסק דיוידי לייב שלו? הם הוציאו כסינגל את הכוס הכחולה, לא יוציאו עוד שיר משם? לא אכפת לי לשמוע אפילו שירים ממוחזרים או ישנים, אבל בא לי עברי חרוש...
L limors2 Active member 2/8/06 #189 איזה דיסק טוב זה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif בסופשים שמעתי לפעמים את "אדוני"...
L limors2 Active member 2/8/06 #204 גם הגרסה של רוני!../images/Emo54.gif התגעגעתי אליה והורדתי אותה לפני כמה זמן, אבל השיר באיכות כה איומה שמחקתי אותו...
גם הגרסה של רוני!../images/Emo54.gif התגעגעתי אליה והורדתי אותה לפני כמה זמן, אבל השיר באיכות כה איומה שמחקתי אותו...
T tkuihehr New member 2/8/06 #212 אני מתבייש בזה אבל אהבתי את השיר כבר מהגרסא של רוני, ואח"כ כשעברי שר אותו, אז בכלל הוא הפך להיות השיר האהוב עלי לאיזה שבוע...
אני מתבייש בזה אבל אהבתי את השיר כבר מהגרסא של רוני, ואח"כ כשעברי שר אותו, אז בכלל הוא הפך להיות השיר האהוב עלי לאיזה שבוע...