לדעתי לא יהיה *לצערי לא יהיה
ג גינגימניה New member 2/8/06 #194 הגעתי למסקנה, בא לי על הג'ירפה שבפרוסומת שכבר דיברתי עליה למעלה.. הג'ירפה נראה לי נחמדה חבל שזו לא פרה
הגעתי למסקנה, בא לי על הג'ירפה שבפרוסומת שכבר דיברתי עליה למעלה.. הג'ירפה נראה לי נחמדה חבל שזו לא פרה
T tkuihehr New member 2/8/06 #198 שיר השבוע הישראלי ../images/Emo99.gif דניאל שילברשיין <וטוב ששמו אותו בשיר האחרון של סינגלס>
ג גינגימניה New member 2/8/06 #201 ציפור ענקית לחשה לי שלג'ירפות יש סינגל חדש אבל עדיין לא שמעתי ואלוי הוא לא חדש אבל מעניין על מה מדובר .
ציפור ענקית לחשה לי שלג'ירפות יש סינגל חדש אבל עדיין לא שמעתי ואלוי הוא לא חדש אבל מעניין על מה מדובר .
א אות ומספר חוזר New member 2/8/06 #244 יאיי!!!../images/Emo19.gif יש!!! סופסוף!!!! זה כזה דיסק מושלם!!!
R RJlake New member 2/8/06 #206 ../images/Emo45.gifהרבה יותר טוב..ולא אהבתי את השיר אבל נראה לי שזה קשור לעובדה שראיתי את הקליפ לפני ששמעתי אותו ברדיו והקליפ מפגר וזה תמיד הורס
../images/Emo45.gifהרבה יותר טוב..ולא אהבתי את השיר אבל נראה לי שזה קשור לעובדה שראיתי את הקליפ לפני ששמעתי אותו ברדיו והקליפ מפגר וזה תמיד הורס
L limors2 Active member 2/8/06 #209 מעל 200 תגובות!../images/Emo54.gif לא היה ככה די הרבה זמן... כשהדר לא פה יותר חי? והיא לא אמרה על מחר
מעל 200 תגובות!../images/Emo54.gif לא היה ככה די הרבה זמן... כשהדר לא פה יותר חי? והיא לא אמרה על מחר
L limors2 Active member 2/8/06 #214 הייתה דלת חורקת בחדשות?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אם לא ברחתם...
R RJlake New member 2/8/06 #218 חיחיחי לא שמתי לב..אבל היה שם משפט מפגר "כל יום שעובר האויב נשחק יותר" (או משו בסגנון) ולא יודעת מי אמר את זה אבל וואלה? הבחנה דקה...
חיחיחי לא שמתי לב..אבל היה שם משפט מפגר "כל יום שעובר האויב נשחק יותר" (או משו בסגנון) ולא יודעת מי אמר את זה אבל וואלה? הבחנה דקה...
L limors2 Active member 2/8/06 #231 אוף תפוזונה../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif נתקע לי המחשב אז ריסטטתי, ועכשיו כל ההודעות השחירו