ממש! זה אחד הגרועים
R redgirl2 New member 18/12/06 #154 איכס..העם דורש את המקור!! ../images/Emo168.gif וואי היום בבוקר היה את העיוות.. ויש עכשיו שמו את comfortbly numb המקורי..וזה כ"כ כיפר על זה!!! כ"כ נהנתי לשמוע את זה! אין על cn זה השיר הכי יפה שלהם!
איכס..העם דורש את המקור!! ../images/Emo168.gif וואי היום בבוקר היה את העיוות.. ויש עכשיו שמו את comfortbly numb המקורי..וזה כ"כ כיפר על זה!!! כ"כ נהנתי לשמוע את זה! אין על cn זה השיר הכי יפה שלהם!
T tkuihehr New member 18/12/06 #155 דווקא אני חשבתי שנחמד אבל סתם כי אני אוהב את המקור, הקשקוש הזה שהם עשו ממנו נשמע ממש, אבל ממש רע. אבל בלי המיקסוסים והסימפולים המכוערים שהם הוסיפו, לא היינו שומעים את זה בכלל...
דווקא אני חשבתי שנחמד אבל סתם כי אני אוהב את המקור, הקשקוש הזה שהם עשו ממנו נשמע ממש, אבל ממש רע. אבל בלי המיקסוסים והסימפולים המכוערים שהם הוסיפו, לא היינו שומעים את זה בכלל...
T tkuihehr New member 18/12/06 #161 הנה המירי ובקרוב נשמע אותו מיליונייייי פעמים, חכה שהוא יתחיל לצעוד גם במצעד...
L limors2 Active member 18/12/06 #160 שלום לאמונות../images/Emo99.gif הבתים כה קרן והפזמון כה מירי פברואר רחוק מידי
S ShukyD New member 18/12/06 #182 כן אבל לא כאילו אני אוהב קרן כשהיא קרן ואהבתי את השירים שהיא כתבה למירי לפני שידעתי שהיא כתבה אותם אבל לא משנה כמה אני אוהב את קרן את מירי אני אוהב יותר אין עליה
כן אבל לא כאילו אני אוהב קרן כשהיא קרן ואהבתי את השירים שהיא כתבה למירי לפני שידעתי שהיא כתבה אותם אבל לא משנה כמה אני אוהב את קרן את מירי אני אוהב יותר אין עליה
L limors2 Active member 18/12/06 #164 חיחיחי אחיות שלי רואות עכשיו ריקוד מושחת ותהיתי אם יהיה תשיר ואז זה יהיה משעשע וזה כן.