בוא נתערב שגם פה הוא ידבר על איזו מיטה או משו סוטה שכזה
L limors2 Active member 18/12/06 #214 חייחיחחי נחכה ונראה../images/Emo2.gif בנתיים לא, אלא אם החוסר ריכוז שלי תקף שנית! אהה הנה ברים ורשימות מספרים, נראה
חייחיחחי נחכה ונראה../images/Emo2.gif בנתיים לא, אלא אם החוסר ריכוז שלי תקף שנית! אהה הנה ברים ורשימות מספרים, נראה
T tkuihehr New member 18/12/06 #217 חפרו על השיר הזה כל כך הרבה טוב, לא חפרו, הדר חפרה, שעות ,כל התוכנית התלהבה מהשיר הזה, ועכשיו הוא מושמע, ואני לא יודע מה להגיד עליו, לא התלהבתי ממנו כמוה... [21:48, שוב]
חפרו על השיר הזה כל כך הרבה טוב, לא חפרו, הדר חפרה, שעות ,כל התוכנית התלהבה מהשיר הזה, ועכשיו הוא מושמע, ואני לא יודע מה להגיד עליו, לא התלהבתי ממנו כמוה... [21:48, שוב]
L limors2 Active member 18/12/06 #221 יש לו פוטנציאל לגדלות! הוא נחמד בנתיים. מאד. הנה כינורות דרמטיים! זה תמיד טוב.
T tkuihehr New member 18/12/06 #227 עם החרישה נאהב אני אוהב שירים שקטים [מה פתאום הקילרז אחרי הכינורות, איזה מין מעבר חד זה?!], עם הזמן, נראה איך יהיה... או שאשנא נורא או שאהב נורא, כרגע אני יותר בכיוון של הראשון..
עם החרישה נאהב אני אוהב שירים שקטים [מה פתאום הקילרז אחרי הכינורות, איזה מין מעבר חד זה?!], עם הזמן, נראה איך יהיה... או שאשנא נורא או שאהב נורא, כרגע אני יותר בכיוון של הראשון..
Y yhaa hi New member 18/12/06 #215 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif פתאום! באמצע סינגלס! חברה שלי באה אלי... אין לה בושה
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif פתאום! באמצע סינגלס! חברה שלי באה אלי... אין לה בושה