סינגלס 06

RJlake

New member
מושימושימושי../images/Emo99.gif

חיחי מוש לגבות
אוף בוב שוב הפסדת מושימושי יאללה מקום ראשון!!

ShukyD

New member
תכלס אני כל הזמן מפסיד אותו ../images/Emo6.gif

זה פשוט נוראי

עוד בדיחה

שני עובדי היי-טק ש"נקרעו" בעבודה ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש ישבו וחשבו איך לצאת לחופש סוף סוף. פתאום אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב ואמר : "‏הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה". "‏איך?", שאל אותו העובד השני. במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, בדק שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה. תוך שניות הגיע מנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים. הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה "‏אני מנורה", ענה העובד. "‏נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל. "‏לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות ביומיים הקרובים, הבנת?!". "כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא. העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז. "‏ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל. "‏הביתה. אני לא יכול לעבוד בחושך".

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עוד בדיחות בבקשה, יש לי מצברוח קקי

limors2

Active member
אין לי כח לחבר אותו

והיה יום נורא מעצבן. חוץ מהקטע באוטונומי שהיה בקסטריט בויז וקפצתי על המדרגות צועקת "בקסטריטס באק- אולרייט!!" וזה היה נחמד.

tkuihehr

New member
איח, זה נשמע מצב רוח ממש מגעיל

תתעודדי, השרשור היום טוב, ומשום מה גם לי יש מצב רוח מגעיל, אז אני בא לשרשור לעשות שמח, אני אשמח גם...

tkuihehr

New member
אחלה בדיחה שבעולם

ענק, אני אספר למי שירצה בדיחה... לקחתי לך

RJlake

New member
אני כבר חוזרת אני הולכת להסביר

לסבתא איך לתפעל את הטלויזיה אל תלכו לשום מקום
ואני גם רוצה ללכת להופעת פסנתר של עברי

למעלה