סינגלס 06

ועוד אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מסננת ובוחרת את המשובחות ביותר
ילד אחד הלך לרופא. הוא אמר לרופא: יש לי גזר באוזן שאל הרופא : את יודע מי שתל לך גזר באוזן? אמר הילד: אני לא יודע כלום, ניסיתי לשתול שם כרובית...

ShukyD

New member
לא לא זה ככה

איש אחד הולך ברחוב עם בננה באוזן פתאום מישהו צועק לו "סליחה אדוני, יש לך בננה באוזן" אז הוא אומר לו "מה? אני לא שומע, יש לי בננה באוזן"
עכשיו זה מצחיק!

ועוד../images/Emo70.gif חחחח

הבדיחות של וואלה מצחיקות!! זוג זקנים רצו לבדוק את האפשרות להוליד עוד ילד. ניגשו לרופא וקיבלו ממנו צנצנת לבדיקת זרע. חזר הזקן למחרת שבידיו צנצנת ריקה. שאל אותו הרופא:" מה קרה? למה הצנצנת ריקה?" ענה לו הזקן:"תאמין לי ד"ר, ניסיתי ביד ימין, ניסיתי ביד שמאל, אישתי גם ניסתה ביד ימין, ניסתה ביד שמאל, בשתי הידיים, עם הפה, אבל כלום. קראנו אפילו לשכנה ממול וגם היא ניסתה לעזור ולא הצליחה, הצנצנת לא נפתחה."

yhaa hi

New member
חיחיח מזה ממש צחקתי../images/Emo6.gif

אבל יש שם בדיחות לא ממש מצחיקות...

ShukyD

New member
חלילה

אני עצוב שעדיין משדרים אותו ושהדר עוד שמחה ואומרת "סוף סוף הוא במקום הראשון" כאילו זה איזה הישג מרשים

limors2

Active member
היא גם מושחתת כנראה../images/Emo2.gif

היא בטח מדרגת תמצעד השנתי כדי לטוס לג'סטין!

ShukyD

New member
את רואה את "מרקס" בפורום MCR

"הצבעתי 500 פעם מהבוקר! עוד 500 עד מחר יאללה בלאגן לא צריך לישון עזבו אתכם ביזבוז זמן"

ועוד!!חחח

ה-צ-פ-ה!!!
יום אחד ניכנס מפקח לבית הספר הוא ניכנס לאחת הכיתות כדי לדעת מה רמת הלימודים שם. הוא שואל את משה מי שבר את לוחות הברית ענה לו משה נישבע לך אדוני המפקח זה לא אני. המפקח פונה למורה ואומר לו שאלתי את משה מי שבר את לוחות הברית והוא ענה לי שזה לא הוא. ענה לו המורה אני מכיר את התלמיד הזה כבר הרבה זמן ואם הוא אמר שזה לא הוא אז תאמין לו. הלך המפקח למנהל והתלונן. המנהל אמר לו בוא לא נעשה מזה עניין, כמה עולים הלוחות?....

למעלה