ביי לכם לילה טוב!
L limors2 Active member 4/12/06 #360 דונצ'ה, דונצ'ה, דונצ'ה!!!!!!!! שיר גאוני ואם הוא יחתך, זה יהיה רע
T tkuihehr New member 4/12/06 #364 עברנו את ה347 אבל אני לא אקבל את ההודעה ה447 כפי שהובטח לי אתמול [הרי צריך לחפור עוד יותר כדי להגיע לאזור הזה]
עברנו את ה347 אבל אני לא אקבל את ההודעה ה447 כפי שהובטח לי אתמול [הרי צריך לחפור עוד יותר כדי להגיע לאזור הזה]
L limors2 Active member 4/12/06 #366 צריך לחפור מלא מלא מלאא יום אחד נגיע לזה! אפשר לנסות במצעד השנתי!
T tkuihehr New member 5/12/06 #377 היה שרשור חפרניייי מה שגרם לי לא לעקוב, ואני לא אוהב את זה, לא הייתי בשרשור היום כמו בשרשור של אתמול [אבל עדיף את השרשור של היום מאשר את השרשור של שלישי שעבר ]
היה שרשור חפרניייי מה שגרם לי לא לעקוב, ואני לא אוהב את זה, לא הייתי בשרשור היום כמו בשרשור של אתמול [אבל עדיף את השרשור של היום מאשר את השרשור של שלישי שעבר ]
L limors2 Active member 5/12/06 #379 אבל שרשורים ענקיים זה כיף! עושים מאמץ, ומסתדרים ואתמול לא היה קשה לעקוב, זה היה כחול/שחור/אדום, כשתהודעות השחורות אתה לא צריך לקרוא!
אבל שרשורים ענקיים זה כיף! עושים מאמץ, ומסתדרים ואתמול לא היה קשה לעקוב, זה היה כחול/שחור/אדום, כשתהודעות השחורות אתה לא צריך לקרוא!
R redgirl2 New member 5/12/06 #378 היה כיף! וגם להצטרף =) אתם חמודים!! לילה טוב וחלומות מתוקים שיהיו לכם =) נשתמע מחר =)