הדר עשתה את זה פעם! עם פאניק אט דה דיסקו, אם אינני טועה ואז היא לא עבדה עלינו!
L limors2 Active member 4/12/06 #314 הדר עשתה את זה פעם! עם פאניק אט דה דיסקו, אם אינני טועה ואז היא לא עבדה עלינו!
Y yhaa hi New member 4/12/06 #316 אני פעם (בקומונה) רציתי את חטאים וטרגדיות ואז שמו את זה והדר אמרה שנשאר זמן מיותר אז הם שמו... והייתי מאושרת
אני פעם (בקומונה) רציתי את חטאים וטרגדיות ואז שמו את זה והדר אמרה שנשאר זמן מיותר אז הם שמו... והייתי מאושרת
T tkuihehr New member 4/12/06 #320 נכון ואני חפרתי פחות היום, אבל היו אנשים ,וכולם באו לחפור, אז יצא השרשור הכי חפרני של הזמן היבש [מהתקופה האחרונה, בערך מאז שליאורה עברה דירה]
נכון ואני חפרתי פחות היום, אבל היו אנשים ,וכולם באו לחפור, אז יצא השרשור הכי חפרני של הזמן היבש [מהתקופה האחרונה, בערך מאז שליאורה עברה דירה]
T tkuihehr New member 4/12/06 #323 איזה שירררר../images/Emo70.gif בכל שעה יש שיר אחד ממש ממש טוב ששווה בשבילו לשמוע את התוכנית, אז בהנחה שלא יהיה היום פולקה ,אפשר לסגור את הרדיו
איזה שירררר../images/Emo70.gif בכל שעה יש שיר אחד ממש ממש טוב ששווה בשבילו לשמוע את התוכנית, אז בהנחה שלא יהיה היום פולקה ,אפשר לסגור את הרדיו
T tkuihehr New member 4/12/06 #325 חפרניייייייייים איך אפשר לקרוא את זה? נראה לכם שאני אחזור ואקרא את השרשור ואת הדברים שלא הספקתי לקרוא בתוכנית החיה? לא אני לא
חפרניייייייייים איך אפשר לקרוא את זה? נראה לכם שאני אחזור ואקרא את השרשור ואת הדברים שלא הספקתי לקרוא בתוכנית החיה? לא אני לא