ראיתי היום תקליפ של תחרות אולימפית המזמרות מצחיקות
L limors2 Active member 28/6/06 #16 ראיתי היום תקליפ של תחרות ../images/Emo54.gif אולימפית המזמרות מצחיקות
A a b u y a New member 28/6/06 #18 ../images/Emo4.gifשיר לא משו בכלל../images/Emo70.gif רק שאקירה שאקירה , תעשי לי ילד , תעשי לי ילד
L limors2 Active member 28/6/06 #27 סיפרת לנו על משהו שלא שודר../images/Emo54.gif לפני שהוא שודר. זה נקרא ספוילר אבל סתם
E Euterpe New member 28/6/06 #31 זה סימן ששמים כשעומדים לספר משהו ש הולך לקרות בעתיד כמו למשל סוף של סדרות/סרטים/ השיר הבא בסינגלס או משו זה הסימן- | ספוילר | בלי הרווחים
זה סימן ששמים כשעומדים לספר משהו ש הולך לקרות בעתיד כמו למשל סוף של סדרות/סרטים/ השיר הבא בסינגלס או משו זה הסימן- | ספוילר | בלי הרווחים
E Euterpe New member 28/6/06 #26 האלו אני! ../images/Emo9.gif הדר מה המצב? פאניק!! וואי חרשתי על השיר הזה היום ..
ג גינגימניה New member 28/6/06 #33 הדר מחר את בגל''צ,ב18:00? או לא כל כך בגל''צ..אבל יש את חלוקת הכנפיים לטייסים, לא? ואת תהיי עם גולן יוכפז? או שאני טעיתי.
הדר מחר את בגל''צ,ב18:00? או לא כל כך בגל''צ..אבל יש את חלוקת הכנפיים לטייסים, לא? ואת תהיי עם גולן יוכפז? או שאני טעיתי.