חחחח..:) אני גאון מחשבים או שלא
E Euterpe New member 28/6/06 #53 מה, עשית התקדמות מאז הפעם הראשונה [עכשיו תקראי את זה בקשר לנושא אחר :-ג אוח, זה כזה טיפשי מצידי ]
ג גינגימניה New member 28/6/06 #41 אחלה..שיהיה מעניין../images/Emo9.gif אני לא אאזין אני בקורס בשעות האלו.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #43 תהני../images/Emo140.gif אוהבת את השיר שלך בחתימה.... ההווווווו לך ישששששרררר לך ללללבבבדדד ואל תפחד! וווואאאוווו
תהני../images/Emo140.gif אוהבת את השיר שלך בחתימה.... ההווווווו לך ישששששרררר לך ללללבבבדדד ואל תפחד! וווואאאוווו
E Elia SG New member 28/6/06 #50 ../images/Emo13.gif זה השיר סיום של המסיבת סיום של הבית ספר, המחזור שלנו שיר יפה!
E Elia SG New member 28/6/06 #52 האמת? אין לי מושג! הכל נעשה פה כ"כ גדול! אני מניחה שפשוט לא היה מספיק זמן להיכנס ... לא נורא, אני מתעדכנת
האמת? אין לי מושג! הכל נעשה פה כ"כ גדול! אני מניחה שפשוט לא היה מספיק זמן להיכנס ... לא נורא, אני מתעדכנת
ג גינגימניה New member 28/6/06 #46 עוד פעם????? מישהו צריך למחוק את השיר מהפלייליסט שם.. סתם..אחלה שיר!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #48 אפשר ווידוי? למרות שזה סבלימינאל(שזה שם שאני לא צליחה להגיד) למרות שזה אלון דה לוקו(המטורף!) למרות שזה "משפחת תאקט" למרות שהשיר הזה דפוק כמו החיים שלי..... הוא מצחיק אותי
אפשר ווידוי? למרות שזה סבלימינאל(שזה שם שאני לא צליחה להגיד) למרות שזה אלון דה לוקו(המטורף!) למרות שזה "משפחת תאקט" למרות שהשיר הזה דפוק כמו החיים שלי..... הוא מצחיק אותי
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/6/06 #55 דובי! (ולמי שלא מכיר אותי עדיין- אני שונאת את המילה דוגרי אז חברות שלי אמרו שמעתה אל תאמרו דוגרי- אימרו דובי!)
דובי! (ולמי שלא מכיר אותי עדיין- אני שונאת את המילה דוגרי אז חברות שלי אמרו שמעתה אל תאמרו דוגרי- אימרו דובי!)