גמאני מת על השיר הזה !
ע עורוס New member 3/7/06 #51 אוף. 3 שירים מאוסים ברצף. ../images/Emo4.gif../images/Emo97.gif זה ישמח פה כמה (אהמ) אם אני אגיד שבא לי היום Is It Any Wonder?
אוף. 3 שירים מאוסים ברצף. ../images/Emo4.gif../images/Emo97.gif זה ישמח פה כמה (אהמ) אם אני אגיד שבא לי היום Is It Any Wonder?
L limors2 Active member 3/7/06 #54 כמה שלא כאן../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל גם אותי זה ישמח! הדיסק החדש שלהם ממש ממש ממש יפה
כמה שלא כאן../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל גם אותי זה ישמח! הדיסק החדש שלהם ממש ממש ממש יפה
T tkuihehr New member 3/7/06 #62 אמסטף סבבה לגמרי למרות שהם מאוד זהים לסינרגיה שזה סבבה, כי אני אוהב את סינרגיה אבל כמה מקום יש כאן ל2 להקות כאלה?
אמסטף סבבה לגמרי למרות שהם מאוד זהים לסינרגיה שזה סבבה, כי אני אוהב את סינרגיה אבל כמה מקום יש כאן ל2 להקות כאלה?
A a b u y a New member 3/7/06 #60 ../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo36.gif התפרסמו ציונים באנגלית... וואי זה ממש משגע שלא מצליחים שעה להעביר לעברית
../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo36.gif התפרסמו ציונים באנגלית... וואי זה ממש משגע שלא מצליחים שעה להעביר לעברית
A a b u y a New member 4/7/06 #67 הא לך../images/Emo70.gif http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/
T tkuihehr New member 4/7/06 #74 אעעעעעעעע, לא רוצה לא מוכן טוב אני בודק עכשיו בכל זאת, עדיף עכשיו לדעת מאשר אח"כ
A a b u y a New member 4/7/06 #79 כדאי לך...אני נתרציתי מצפייה... למרות החשש מהציון... אבל עדיין עושה מועד ב'...מה יש להפסיד
E Euterpe New member 4/7/06 #87 90 סופי ../images/Emo4.gif ציפיתי ליותר ../images/Emo10.gif כי זה השאלון הכי קל שלי! E.
A a b u y a New member 4/7/06 #91 גמלי E 92 סופי...עושה חוזר... אבל מגן דפוק...כל שנה יש את המורה שלא מגיש אותי על 100
E Euterpe New member 4/7/06 #105 אבל אני לא נרשמתי למועד ב' ../images/Emo7.gif חשבתי שיהיה לי ציון טוב כי כשיצאנו מהבגרות אמרתי למורה את התשובות שלי והכל היה נכון! גם אח"כ בדקתי באתר של יואל גבע והתשובות שלי היו זהות! זה לא פיר ואני ניגשתי על 90.
אבל אני לא נרשמתי למועד ב' ../images/Emo7.gif חשבתי שיהיה לי ציון טוב כי כשיצאנו מהבגרות אמרתי למורה את התשובות שלי והכל היה נכון! גם אח"כ בדקתי באתר של יואל גבע והתשובות שלי היו זהות! זה לא פיר ואני ניגשתי על 90.
A a b u y a New member 4/7/06 #111 המורה שלי אמרה שאין לסמוך על יואל גבע... בדיעבד אני שמח עם האמירה שלה... ו...אתה יכול להירשם באתר!!!
L limors2 Active member 3/7/06 #65 אנגלית? מה זה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני עשיתי תבגרות בכיתה י'. מוהאהאהאהאהאהא
L limors2 Active member 3/7/06 #63 מי בא איתה להרוג את מדונה?../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif ואת הדר בדרך שמזכירה את זה כל שנייה הדר, זה כואב!!!!!
מי בא איתה להרוג את מדונה?../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif ואת הדר בדרך שמזכירה את זה כל שנייה הדר, זה כואב!!!!!
E Euterpe New member 4/7/06 #70 אני איתך! ../images/Emo7.gif די להזכיר את זה! את לא מבינה איזה הלם חטפתי אז!