*הפרצוף המסמיק של המסנג'ר* טוב אני לא אעשה אותה יותר :<
L limors2 Active member 20/9/06 #75 נשמע כמו הנלי הישנה!../images/Emo54.gif ונשמע שווה ביותר! הקאברים הרבה יותר טובים מהמקור זה והאחד של הקוקס
נשמע כמו הנלי הישנה!../images/Emo54.gif ונשמע שווה ביותר! הקאברים הרבה יותר טובים מהמקור זה והאחד של הקוקס
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 20/9/06 #77 שלום../images/Emo13.gif אוווף מחר יש יום עמוס ובכלל לא בא לי
L limors2 Active member 20/9/06 #87 שלום!../images/Emo54.gif מחר עובדים עם הפחדנית ומפספסים תהתחלה של סינגלס
L limors2 Active member 20/9/06 #99 חנות מכשירי כתיבה../images/Emo54.gif היא בערך בת 50 ומפחדת להישאר לבד עם דלת ושער נעולים ולסגור תקופה בלילה
חנות מכשירי כתיבה../images/Emo54.gif היא בערך בת 50 ומפחדת להישאר לבד עם דלת ושער נעולים ולסגור תקופה בלילה
C chen010189 New member 20/9/06 #109 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק וטוב לדעת שיש אצל מי לקנות עטים בהנחה כשהדיו נגמר וזה קורה אצלי מהר (למרות שבמחיר של כרטיס רכבת מפה לירושלים אני יכולה לקנות 10 חבילות עטים צבעוניים)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק וטוב לדעת שיש אצל מי לקנות עטים בהנחה כשהדיו נגמר וזה קורה אצלי מהר (למרות שבמחיר של כרטיס רכבת מפה לירושלים אני יכולה לקנות 10 חבילות עטים צבעוניים)
מ מאוהב בהדר מרקס New member 20/9/06 #132 שוקידי צודק חן את צריכה להפסיק להתייחס ברע לאנשים זה לא יפה מה שאת עושה ואיך שאת מתנהגת בבקשה תשני את ההתנהגות שלך אני חושב ששוקידי צודק
שוקידי צודק חן את צריכה להפסיק להתייחס ברע לאנשים זה לא יפה מה שאת עושה ואיך שאת מתנהגת בבקשה תשני את ההתנהגות שלך אני חושב ששוקידי צודק