סיפורים וסרטים ב
אנשים

Lex 1

New member
אין לי מושג אם אנחנו בארגון המורים ../images/Emo122.gif

אבל עם המזל שלי גם אם תהיה שביתה אני רואה אותי לומדת מחר...
לייף סאקס.
.

kelly7i

New member
שנה שעברה שהיתצה עונת שביתות,

הבצפר שלך שבת? אם כן- אז גם עכשיו!P:

Yu vi

New member
קראתי עלזה ];../images/Emo85.gif

ולי אין שביתה ]; רוב המורים אצלי הם בהיסתדרות ><'

m o r 1 0 2

New member
אצלי חצי בהיסתדרות וחצי בארגוןXD../images/Emo168.gif

מה אני עושה?... אוףף אני מתה לשביטה.. אני ניראלי אני אלמד

זה בדיוק מה שאח שלי אמר!

שזה לא מקובל עליו שאני שובתת. זה עושה לו טוב לדעת שכל התלמידים בבית ספר XDD

kelly7i

New member
^^

חחח אבל דווקא בשישי! שאפשר לבוא בלי חולצות בצפר, ושאני לומדת רק 3 שעותXD אבל חפיף, זה מאריך את החופש של שבת, ויש לי למצוא נעלי ספורט נורמליות עד ראשון, וחולצה לבנה. [חולצות לבנות>< ]

1AnastaciA1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifראש1../images/Emo36.gif

רדיו חזק: תחנת הרדיו הבריטית המפורסמת "רדיו 1" מבית ה-BBC מציינת 40 שנות פעילות וחוגגת את האירוע בדרך יצירתית למדי. 40 אמנים ולהקות יקליטו גירסאות כינוי ל-40 שירים נבחרים מארבעת העשורים האחרונים, כאשר כל אמן יבחר את השיר מהשנה המסוימת מתוך ה-40. לדוגמא, מוטיה בואנה תבצע את "פאסט קאר", שיר של הזמרת טרייסי צ'פמן משנת 1988, מקפליי יכסו שיר בשם "אה טאון קולד מאליס", שהוקלט לראשונה ב-1982 על ידי להקת הג'אם [כל השאר לא כזה חשוב אבל אני אכתוב..] ומיקה בחר לבצע את השיר "קאנט סטאנד לוזינג יו", של להקת פוליס משנת 1989. עוד ברשימת המחדשים: השוגרבייבז, רובי וויליאמס, איימי ווינהאוס, הפו פייטרס, קיילי מינוג, מיקה, לילי אלן, פרנץ פרדיננד, ג'אסט ג'ק, נטשה בדינגפילד והרשימה עוד ארוכה. בהמשך השנה ישוחררו כל השירים על גבי דיסק כפול. זהו ללא ספק אחד הפרוייקטים המסקרנים של התקופה האחרונה, והוא עשוי להאפיל אפילו על האלבום "מייק סאם נויז" למען פליטי דאנפור. פרטים נוספים בקרוב.

butbut

New member
בטח שכן,פרסמתי את זה לפני פול זמן>< גאש

ראש 1 עושים מעצמם צחוק בכול פעם.. טוב שהם לא מפרסמים על דיסקים חצי שנה אחרי שהם יוצאים ומוסיפים את המילים "חדש!-עידכונים-תרוצו לחנויות"

1AnastaciA1

New member
חחחחחחחחחח

זה מהעיתון של יום רביעי... אני כתבתי את זה רק שתדעו שכתבו עליהם משהו...זה הכל... XD

1AnastaciA1

New member
חוץ מזה...

לא פרסמת את זה לפני פול זמן XDD פירסמת ב28.8 [בדקתי! XD]... אבל זה לא משנה...ראש1 באמת עושים מעצמם צחוקXD

butbut

New member
חחח אשכרה בדקת?../images/Emo23.gif אה-אה זה עדין רחוק

^^

למעלה